Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έσκασε πρόταση 2.5 εκατομμυρίων ευρώ για παίκτη του Ολυμπιακού - Συζητήσεις και με Πορτογαλία!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-21 13:34:00

Έσκασε πρόταση 2.5 εκατομμυρίων ευρώ για παίκτη του Ολυμπιακού - Συζητήσεις και με Πορτογαλία!

Sportdog Team
Έσκασε πρόταση 2.5 εκατομμυρίων ευρώ για παίκτη του Ολυμπιακού - Συζητήσεις και με Πορτογαλία!

Δύο παίκτες στην έξοδο από το Λιμάνι, ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα.

Την πόρτα του Ολυμπιακού για τον Παπ Αμπού Σισέ χτύπησε η Μονπελιέ!

Όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, οι Γάλλοι έχουν καταθέσει πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ για την αγορά του Σενεγαλέζου στόπερ! Για τον παίκτη, εξάλλου, υπάρχει ενδιαφέρον -που έχει εκφραστεί στους «ερυθρόλευκους»- και από την Ιταλία και συγκεκριμένα από Σαλερνιτάνα και Σπέτσια.



Ωστόσο, η προσφορά της Μονπελιέ δεν ικανοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις των Πειραιωτών, οι οποίοι, τουλάχιστον σύμφωνα με όσα γράφονται στην Ιταλία, αξιώνουν 4 εκατ. ευρώ, προκειμένου να παραχωρήσουν τον Σισέ.

Επίσης, τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως η Ανκαραγκουτσού θα διακόψει τον δανεσιμό του Πέπε, ο οποίος θα επιστρέψει άμεσα στο Λιμάνι. Ο 25χρονος Πορτογάλος έπαιξε 6 αγώνες στη Spor Toto Super League και 2 αγώνες στο Ziraat Turkey Cup, ωστόσο αποχώρησε από την Τουρκία και ψάχνει ήδη την επόμενη ομάδα του, καθώς είναι απίθανο να παραμείνει στους Πειραιώτες. Όλα δείχνουν ότι θα βρει ομάδα στην πατρίδα του, με μεταγραφή ή δανεισμό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags