Facebook Pixel Ιωνικός - ΑΕΚ: Αυτό θα είναι το πλάνο του Αλμέιδα για το διπλό στη Νίκαια - Αποφάσισε για την 11αδα της ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-21 16:05:00

Αυτό θα είναι το πλάνο του Αλμέιδα για το διπλό στη Νίκαια - Αποφάσισε για την 11αδα της ΑΕΚ

Sportdog Team
Αυτό θα είναι το πλάνο του Αλμέιδα για το διπλό στη Νίκαια - Αποφάσισε για την 11αδα της ΑΕΚ

Τα πρόσωπα που θα ξεκινήσουν στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό και το πλάνο που θα ακολουθήσουν οι Κιτρινόμαυροι.

Τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ».

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης υπογράμμισε ότι στόχος των παικτών του Ματίας Αλμέιδα είναι να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, καθώς, όπως τόνισε, αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση της νίκης, έχοντας απέναντί τους μια ομάδα, η οποία αναμένεται να παίξει αρκετά αμυντικά.

Μάλιστα, ανέφερε ότι παράδειγμα θα πρέπει να είναι το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, ένα παιχνίδι, δηλαδή, κόντρα σε μία ομάδα, που έπαιξε πολύ κλειστά

Τέλος, αναφορικά με την 11άδα που αναμένεται να παρατάξει ο Αργεντινός τεχνικός, τόνισε ότι θα είναι λίγες οι αλλαγές που θα κάνει σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ από τον Γιώργο Τσακίρη:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags