Facebook Pixel Θρίλερ με τον Άβιλα: Ποια ομάδα τον θέλει επειγόντως;
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-23 23:30:00

Θέλει τον Άβιλα ομάδα που ποδοσφαιριστής της συνδέεται με τον... Παναθηναϊκό

Sportdog Team
Θέλει τον Άβιλα ομάδα που ποδοσφαιριστής της συνδέεται με τον... Παναθηναϊκό

Οι αποχωρήσεις δεν έχουν τελειώσει από τον Ολυμπιακό και ένας παίκτης για τον οποίο αναζητούν λύση στο λιμάνι, είναι Άβιλα.

Ολυμπιακός: Ο Ισπανός δεξιός μπακ είναι εκτός πλάνων του Μίτσελ και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να φύγει μες τον Ιανουάριο. Για τον Άβιλα φέρεται να ενδιαφέρεται σοβαρά μάλιστα η Λουντογκόρετς (σ.σ. η οποία έχει τον Κάουλι που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό). Δεν θα είναι απίθανο, αν τον δούμε να μετακομίζει στη Βουλγαρία για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Θυμίζουμε, ότι ο Άβιλα τέθηκε εκτός ομάδας στον Ολυμπιακό από τα τέλη του 2022, δεν ακολούθησε καν την αποστολή στη χειμερινή προετοιμασία και έκτοτε, δεν έχει βρεθεί σε καμία αποστολή των Ερυθρόλευκων μετά την επανέναρξη των υποχρεώσεων. Ο Ισπανός μπακ είναι υπό παραχώρηση και σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ το προηγούμενο διάστημα, βρισκόταν στο στόχαστρο συγκεκριμένης ομάδας. Για την ακρίβεια και σύμφωνα με τον Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Σταντάρ Λιέγης όπως προείπαμε τον είχε και τον διατηρεί ακόμα ψηλά στη λίστα της.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Άβιλα από τη Χάντερσφιλντ το περασμένο καλοκαίρι και με τη φανέλα των Πειραιωτών, έπαιξε σε 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags