Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν κρύβεται παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-25 21:59:00

Δεν κρύβεται παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας!

Sportdog Team
Δεν κρύβεται παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ - Αυτή είναι η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας!

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι δεδομένο ότι προβλημάτισε με τις κινήσεις που έκανε την καλοκαιρινή περίοδο όμως τελικά του βγήκε σε καλό μιας και πήραν ρόλο τόσο ο Κουλιεράκης, όσο και ο Κωνσταντέλιας.

Γιάννης Γκιτσιούδης: Για την εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά τις αστοχίες που έγιναν στον καλοκαιρινό σχεδιασμό μίλησε στον FOCUS 103,6 FM ο πρώην διεθνής γκολκίπερ της ομάδας τονίζοντας πάντως ότι καλύτερη μεταγραφή είναι ο Κοτάρσκι.

Για μένα, η καλύτερη μεταγραφή είναι ο Κοτάρσκι! Τον βλέπω στα πάντα, γιατί έπαιξα τόσα χρόνια στον ΠΑΟΚ και όχι μόνο, τον παρακολουθώ, βλέπω ότι έχει πολλά προσόντα και ότι οι συμπαίκτες του έχουν μια σιγουριά γι αυτόν, όταν πηγαίνει η μπάλα πίσω. Βγαίνει και από την εστία του και ίσως θα πρέπει να πιάσει ένα καλύτερο κώδικα επικοινωνίας με τον Ίνγκασον και τον Κουλιεράκη.

Βλέπω ότι αρκετές φορές φεύγουν και οι τρεις στη μπάλα, όταν βγαίνει ο τερματοφύλακας, οι άλλοι πρέπει να ξέρουν και να κάνουν πίσω. Αυτό πρέπει να το δουλέψουν στην προπόνηση και πιστεύω ότι θα το βελτιώσουν. Κατά τα άλλα, ο Κοτάρσκι είναι πολύ καλή, η καλύτερη φετινή μεταγραφή και έχει μέλλον το παιδί…”, είπε ο Γιάννης Γκιτσιούδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πράσινες αρπαγές με "Μιχαλάκη", Λύμπε, Λέτο και… Μαντσίνι - Ο πιο αδικημένος έγραψε ιστορία (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags