Στη διάρκεια της ημέρας υπήρξε δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο η ΑΕΚ τελευταία στιγμή προσπάθησε να μπει σφήνα στη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό, επιχειρώντας ουσιαστικά να κλέψει τον παίκτη από τους Πράσινους.

Η Ένωση νωρίτερα διέψευσε κατηγορηματικά τα εν λόγω σενάρια, λέγοντας: "Μας τιμάει βέβαια το γεγονός πως οι αντίπαλοι μας θεωρούν ότι ανεβαίνει επικοινωνιακά η αξία μιας μεταγραφής τους, αν συνδεθεί με ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όμως όπως και σε άλλη αντίστοιχη απόπειρα δημιουργίας εντυπώσεων από άλλη ομάδα πριν λίγες εβδομάδες για τον ίδιο ποδοσφαιριστή, δε μπορούμε παρά να γελάμε. Το σενάριο είναι παντελώς ανυπόστατο φυσικά. Και νήπιο θα το καταλάβαινε βλέποντας τις επιλογές της ΑΕΚ σε αυτές τις θέσεις. Να σταματήσουμε λοιπόν εδώ τα αστεία, γιατί έχουμε άλλα πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούμε», ανέφερε η Ένωση, η οποία επεσήμανε, ότι «η προσπάθεια να εμπλέξουν προσωπικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε μια τέτοια κωμωδία, κάπου ξεπερνάει τα όρια".

Ωστόσο λίγο μετά ο Παναθηναϊκός με τη σειρά του απάντησε μέσω κύκλων, αναφέροντας χαρακτηριστικά το εξής: "Η εγκυρότητα των διαψεύσεων εξαρτάται πάντα από την πηγή την οποία προέρχονται".

Το σχόλιο αυτό κατευθύνεται στην ΑΕΚ και στις δύο διαψεύσεις που έχουν γίνει από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ πρώτα αναφορικά με την περίπτωση της εμπλοκής στην μεταγραφή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς τον περασμένο Γενάρη κι έπειτα με μία άλλη περίπτωση για μία πράξη του ιδιοκτήτη της, Δημήτρη Μελισσανίδη, την οποία και διέψευσε αρχικά, και στην συνέχεια επήλθε η τιμωρία του γι' αυτή.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με Νικολογιάννη-Κετσετζόγλου on air στον SportFM - Απίστευτες φωνές - "Βρε αγόρι μου..." (AUDIO)