Μάκης Τζάτζος: Δηλώσεις στον FOCUS 103,6 FM και στην εκπομπή “Σφήνα στα σπορ” έκανε ο παλαίμαχος παίκτης της Ξάνθης όπου και μίλησε για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και τις εμφανίσεις τους με την φανέλα του ΠΑΟΚ την φετινή σεζόν.

“Παίζει σε θέση-κλειδί, έχει τεχνική κατλαρτιση, φινέτσα, εμπνεύσεις και ταχύτητα, πιστεύω ότι είχαμε 20 χρόνια να δούμε τέτοιο ταλεντο στην Ελλάδα. Ο Κωνσταντέλιας το διασκεδάζει παίζοντας ποδόσφαιρο, είδατε τι έγινε όταν πήγε να τον… σκοτώσει ο Σένκεφελντ, σηκώθηκε, χαμογέλασε και συνέχισε να παίζει. Ο παίκτης διασκεδάζει παίζοντας ποδόσφαιρο και αυτό φαίνεται, αυτό τον βοηθάει να παίζει ελεύθερα και να μην καταλαβαίνει τίποτα, ακόμη και στοις κλωτσιές που τρώει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους…

Για τον Κουλιεράκη: Είναι πιο εύκολη η θέση του από εκείνη του Κωνσταντέλια, αλλά πιστεύω ότι ενώ είναι κι αυτός μεγάλο ταλέντο, πρέπει να βελτιωθεί σε κάποια πράγματα, όπως πχ στην ταχύτητα στην οποία υστερεί, αλλά αυτό μπορεί να το βελτιώσει με τη δουλειά στην προπόνηση…”, είπε ο Μάκης Τζάτζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ που "φυσάει" στον Ολυμπιακό - 16 συμ., 5 γκολ, 2 ασίστ - "Τελειώνει" διεθνής Έλληνας άσος!