Άρης: Οι Κίτρινοι άφησαν πίσω τους τον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση πρωταθλήματος με την ΑΕΚ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους, όμως τα προβλήματα τραυματισμών που έχει να αντιμετωπίσει ο Άλαν Πάρντιου είναι πολλά.
“Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (γυμναστήριο για όλους στο ξεκίνημα, αποκατάσταση για το πρώτο, παιχνίδια τεχνικής και φυσικής κατάστασης για το δεύτερο γκρουπ) με τον Νικολάς Ενκουλού να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.
Ο Σαλέμ Εμπακατά ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, ενώ οι Μόουζες Οντουμπάτζιο, Μπράιαν Νταμπό, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Ραφαέλ Καμάτσο έκαναν ατομικό.
Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με την Α.Ε.Κ. στην «OPAP Arena» (29/01, 19:30), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

