Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν πέρασε χωρίς να ανοίξει… μύτη στον Ολυμπιακό η ισοπαλία στο Περιστέρι - Τετ α τετ του Μίτσελ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-28 18:23:00

Δεν πέρασε χωρίς να ανοίξει… μύτη στον Ολυμπιακό η ισοπαλία στο Περιστέρι - Τετ α τετ του Μίτσελ!

Sportdog Team
Δεν πέρασε χωρίς να ανοίξει… μύτη στον Ολυμπιακό η ισοπαλία στο Περιστέρι - Τετ α τετ του Μίτσελ!

Οι Ερυθρόλευκοι το συζήτησαν πολύ σε στενό εσωτερικό επίπεδο και υπήρξαν ακόμα και προσωπικές επαφές του Μίτσελ με βασικούς και πρωτοκλασάτους παίκτες των Πειραιωτών, προκειμένου να μην επαναληφθεί ανάλογη εικόνα του ματς με τον Ατρόμητο.

Ολυμπιακός: Δεν πέρασε χωρίς να ανοίξει… μύτη στον Ολυμπιακό η ισοπαλία στο Περιστέρι και οι δύο πολύτιμοι βαθμοί, που πέταξε η ομάδα στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι Ερυθρόλευκοι το συζήτησαν πολύ σε στενό εσωτερικό επίπεδο και υπήρξαν ακόμα και προσωπικές επαφές του Μίτσελ με βασικούς και πρωτοκλασάτους παίκτες των Πειραιωτών, προκειμένου να μην επαναληφθεί ανάλογη εικόνα. Διότι πέραν της ισοπαλίας, γενικώς η Ερυθρόλευκη εικόνα μόνο καλή δεν ήταν.

Η απόδειξη ότι αγωνιστικά ακόμα ο Ολυμπιακός δεν είναι εκεί που πρέπει, ήρθε και στη Θεσσαλονίκη. Στο ματς Κυπέλλου δηλαδή με τον Άρη, το τελικό 0-1 από το γκολ του Ελ Αραμπί ήταν κάπως πλασματική εικόνα, καθώς ο Τζολάκης είχε αποσοβήσει πριν το πέναλτι και όχι μόνο για να διατηρήσει το μηδέν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αλλάζει σύστημα για Τζόλη ο Μίτσελ - Μπουκαδόρος, όχι Φορτούνης - Γι’ αυτό δεν παίζει στην Τβέντε"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags