Άρης: Στο σημερινό φύλλο της, η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» ασχολείται με τα μεταγραφικά της Κρεμονέζε ενόψει του φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Νέα δημοσιεύματα από Ιταλία για κορυφαίο παίκτη του Άρη - Κι όμως... πανηγυρίζει ο Καρυπίδης!

Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά ψάχνει για τουλάχιστον έναν μέσο και έναν επιθετικό Για τον μέσο, ο πρώτος στόχος είναι ο Τόμα Μπάσιτς, που ανήκει στη Λάτσιο, αλλά παραχωρείται δανεικός. Όσο για την επίθεση, «παίζει» δυνατά το όνομα του Ζερβίνιο.

Επίσης, η ιταλική εφημερίδα προσθέτει πως…: «ο πρώην εξτρέμ της Ρόμα και της Πάρμα έχει συμβόλαιο με ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024 με τον ελληνικό σύλλογο Άρη Θεσσαλονίκης και η αξία του θα ήταν περίπου 500 χιλιάδες ευρώ με τη διοίκηση της Κρεμονέζε, να αξιολογεί θετικά την σκοπιμότητα της κίνησης, παρά την ηλικία του παίκτη».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιτσιρικάς Killer στον Ολυμπιακό με γκολ αλά Ζλάταν - Τον έχασε ο ΠΑΟΚ... θυμίζει Κωνσταντέλια!

Νέα δημοσιεύματα από Ιταλία για κορυφαίο παίκτη του Άρη - Κι όμως... πανηγυρίζει ο Καρυπίδης!