Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα... φωτιά για Παναθηναϊκό - Αυτόν κοιτάει για στόπερ ο Γιοβάνοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-29 17:32:00

Δημοσίευμα... φωτιά για Παναθηναϊκό - Αυτόν κοιτάει για στόπερ ο Γιοβάνοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δημοσίευμα... φωτιά για Παναθηναϊκό - Αυτόν κοιτάει για στόπερ ο Γιοβάνοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πράσινοι συνεχίζουν να αναζητούν παίκτη για να δυναμώσουν και τα μετόπισθεν και μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική θέλουν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστή της Μπενφίκα με τη μορφή δανεισμού.

Φέρο: Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της Abola ο 25χρονος στόπερ της Μπενφίκα, που αγωνίζεται σαν δανεικός στην Φίτεσε, με τους Πράσινους να μην είναι μόνοι τους σε αυτή την υπόθεση αφού και η Χιμπέρνιαν θέλει τον ποδοσφαιριστή σαν δανεικό.

Ο Πορτογάλος από ο καλοκαίρι βρισκόταν στην Φίτεσε, με την οποία κατέγραψε 10 εμφανίσεις, αλλά όπως τονίζει η «Abola» ο παίκτης θα επιστρέψει προκειμένου να δοθεί αλλού δανεικός εκ νέου, με το συμβόλαιό του με τους Αετούς να ολοκληρώνεται το 2024.

«Η  μεταγραφή του Ζέρμαν Κόντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας δημιουργεί νέα δεδομένα για τον κεντρικό αμυντικό Φέρο, ο οποίος μπορεί πλέον να δοθεί ξανά δανεικός.

Η Μπενφίκα είχε συμπληρώσει όλες τις κενές θέσεις για μεταγραφές στο εξωτερικό και, ως εκ τούτου, προσπαθεί να παραχωρήσει τον Πορτογάλο σέντερ μπακ. Ο Φέρο δόθηκε δανεικός στη Βιτέσε, αλλά θα αναμένεται να αποχωρήσει.

Η Κάνσας Σίτι και δύο άλλοι σύλλογοι στο MLS, ενδιαφέρθηκαν να τον κάνουν δικό τους, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα και  η Χιμπέρνιαν από τη Σκωτία βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, προκειμένου να αποκτήσουν δανεικό τον 25χρονο ποδοσφαιριστή», αναφέρει το πορτογαλικό ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Φέρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιτσιρικάς Killer στον Ολυμπιακό με γκολ αλά Ζλάταν - Τον έχασε ο ΠΑΟΚ... θυμίζει Κωνσταντέλια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags