Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν τον θέλουν στην Μπενφίκα - Ανοιχτός ο δρόμος για Παναθηναϊκο - Διακόπτουν τον δανεισμό!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-30 19:24:00

Δεν τον θέλουν στην Μπενφίκα - Ανοιχτός ο δρόμος για Παναθηναϊκο - Διακόπτουν τον δανεισμό!

του Γιώργου Κτενά
Δεν τον θέλουν στην Μπενφίκα - Ανοιχτός ο δρόμος για Παναθηναϊκο - Διακόπτουν τον δανεισμό!

"Βάλτον με Μάγκνουσον, όχι με Σένκεφελντ γιατί..."! Ποιος είναι ο νεαρός στόπερ που έχει προταθεί και εξετάζεται από τους Πράσινους;

Παναθηναϊκός: Το όνομα του Πορτογάλου στόπερ Φέρο, που ανήκει στην Μπενφίκα και φέτος είναι δανεικός στη Φίτεσε, βρίσκεται στο ρεπορτάζ των Πράσινων ως μια λύση που θα μπορούσε να  προσφέρει λύσεις στη άμυνα.

Το sportdog επικοινώνησε με δύο συναδέλφους, τον Κώστα Ζάγκα που γνωρίζει άριστα το πορτογαλικό πρωτάθλημα, και τον Σωτήρη Μίχο, που είναι expert στο ολλανδικό, προκειμένου να μαζέψουμε πληροφορίες για τον Φέρο που είναι δανεικός φέτος στη Φίτεσε.

"Είναι λίγο γκαφατζής - Ταγαράκος με την μπάλα - Βάλτον με Μάγκνουσον, όχι με Σένκεφελντ γιατί..."

"Στην Μπενφίκα δεν τον θέλουν, είναι χαμηλής ποιότητας στόπερ, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο ούτε και έχει δείξει τίποτα ιδιαίτερο. Έχουν καταλάβει ότι δεν τους κάνει και κοιτάζουν να τν ξεφορτωθούν. Είναι και λίγο γκαφατζής", ανέφερε ο Κ. Ζάγκας μέσω του sportdog για τον Φέρο.

Από την πλευρά του ο Σ. Μίχος σχολίασε: "Είναι παίκτης που ήρθε δανεικός από την Μπενφίκα, παίζει ως στόπερ, έχει καλά στοιχεία στο ψηλό παιχνίδι αλλά γενικά είναι ταγαράκος με την μπάλα στα πόδια. Δεν έκανε καθόλου καλό πρώτο εξάμηνο στη Φίτεσε, όπως και ευρύτερα η πορεία της ομάδας ήταν τραγική. Είναι εκτός Φίτεσε τώρα και σκέφτονται να διακόψουν τον δανεισμό του".

Με ποιον θα ταίριαζε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού;

"Με τον Μάγκνουσον ταιριάζει που ξέρει μπάλα, που είναι καλός με την μπάλα στα πόδια. Σίγουρα όχι με τον Σένκεφελντ". 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags