Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πήραν φόρα στον Ολυμπιακό - Ψάχνει νέα έκπληξη στα εξτρέμ μετά τον Κανός - Επαφές για να "κλείσει"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-01-31 13:03:00

Πήραν φόρα στον Ολυμπιακό - Ψάχνει νέα έκπληξη στα εξτρέμ μετά τον Κανός - Επαφές για να "κλείσει"!

Sportdog Team
Πήραν φόρα στον Ολυμπιακό - Ψάχνει νέα έκπληξη στα εξτρέμ μετά τον Κανός - Επαφές για να "κλείσει"!

Οι Ερυθρόλευκοι συμφώνησαν με τον Σέρχι Κανός, αλλά ετοιμάζονται να "κλείσουν" ακόμα έναν εξτρέμ.

Μεταγραφικό ντεμαράζ τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών πραγματοποιεί ο Ολυμπιακός, καθώς εκτός από την απόκτηση του Σέρχι Κανός, ετοιμάζεται να συμφωνήσει και με έναν ακόμα εξτρέμ!

Ο λόγος για τον Ζίμερ Μπιτίκι της Κόνιασπορ, για τον οποίο ρώτησαν οι Ερυθρόλευκοι στις επαφές που είχαν για τον δανεισμό του Ανδρέα Μπουχαλάκη στην τουρκική ομάδα.

Ο Κοσοβάρος εξτρέμ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με τους Τούρκους και δεν προτίθεται να ανανεώσει, με τον Ολυμπιακό να θέλει να τον αποκτήσει είτε από τώρα, είτε στο τέλος της σεζόν ως ελεύθερο.

Φέτος ο Μπιτίκι είχε 1 γκολ και 3 ασίστ σε 23 παιχνίδια με την Κόνιασπορ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της νορβηγικής Σάντνες. Τον Ιανουάριο του 2013 τον απέκτησε η Σάλτσμπουργκ με σχεδόν 1 εκατομμύριο ευρώ και δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε στην νορβηγική Βίκινγκ, όπου έμεινε για έξι χρόνια. Η Κόνιασπορ τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2021 ως ελεύθερο.

Ο Μπιτίκι έχει περάσει απ’ τις Εθνικές Παίδων, Νέων και Ελπίδων της Νορβηγίας, ενώ από το 2020 επέλεξε την Εθνική Κοσόβου, έχοντας συνολικά 1 γκολ σε 16 παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κόλαση" με Μπονατσόλι - "Συμφώνησαν με ΠΑΟΚ, μπήκε σφήνα ο Ολυμπιακός"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags