Άτυχος στάθηκε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, στη Τούμπα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Ο Πορτογάλος αμυντικός μπήκε αλλαγής στο 80’ αντί του Σάστρε. Φάνηκε να ταλαιπωρείται από τραυματισμό και να μην μπορεί να πατήσει καλά το πόδι του. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μαζί του από τον πάγκο και τον ρώτησε πως αισθάνεται με τον παίκτη να του λέει ότι «το ματς τελείωσε». Ο Ρουμάνος τεχνικός τον έκανε αλλαγή στο 90+3 και υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο ανδρών που φάνηκε να μην έχουν συνεννοηθεί.

Ο Βιεϊρίνια υποβλήθηκε σε μαγνητική η οποία επιβεβαίωσε πως έχει κάκωση 2ου βαθμού στον έσω πλάγιο. Όπως αναφέρει η ιατρική γνωμάτευση, το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται σε 4-6 εβδομάδες, ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού του στις θεραπείες.

Αυτό σημαίνει, ότι ο παίκτης χάνει το προσεχές κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στην Τούμπα για την 21η αγωνιστική της Super League. Υπενθυμίζεται, ότι ο Βιεϊρίνια είχε ξανά πρόβλημα στο γόνατο κατά τη διάρκεια της σεζόν, όταν έχασε τα παιχνίδια με Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, Αστέρα Τρίπολης, ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα και Ιωνικό.

Ο ΠΑΟΚ ευχήθηκε περαστικά στον αρχηγό της ομάδας και γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση.