Με τους Ντάνιελ Μαντσίνι, Λάζλο Κλέινχεϊσλερ, Τιμοτέους Πούχατς και Αλεξάντερ Γερεμέγεφ (πήγε δανεικός στον Λεβαδειακό), ολοκλήρωσε τις χειμερινές μεταγραφές του ο Παναθηναϊκός, παρότι αναζητούσε ακόμα δύο.

Συγκεκριμένα, οι Πράσινοι είχαν βγει στην... γύρα για αριστερό εξτρέμ και κεντρικό αμυντικό, όμως δεν προχώρησαν σε κάποια από αυτές τις προσθήκες, καθώς καμία επιλογή δεν εμπεριείχε το πακέτο που ήθελε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να λάβει την έγκριση του. 

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού ήθελε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για κάτι διαφορετικό από τους υπάρχοντες παίκτες στο κέντρο της άμυνας, με βασική προϋπόθεση το ύψος και την ικανότητα στον αέρα. 

Οπως και για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, υπήρξαν κάποιες επαφές με προτεινόμενους υποψήφιους στόχους, με τις προσεγγίσεις να αφορούν σε δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν αγοράς.

Κι αυτό γιατί οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν πάντα στο μυαλό τους τον μεγάλο άτυχο της σεζόν, Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, αφού είναι ξεκάθαρη η επιθυμία της ομάδας να προκύψει άμεσα συμφωνία με την πλευρά του Ισπανού άσου για την επέκταση του συμβολαίου του.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διάλεξε Μαντσίνι από Καουλί - Δεν… έβλεπε Βλαχοδήμο Νο2 ο Γιοβάνοβιτς - Ελεύθερος φορ στον ΠΑΟΚ!