Facebook Pixel Ευκλείδης Τσακαλώτος: Απίστευτη ατάκα Τσακαλώτου - Έμπλεξε ΠΑΟΚ, Κωνσταντέλια και... υποκλοπές
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-01 22:01:00

Απίστευτη ατάκα Τσακαλώτου - Έμπλεξε ΠΑΟΚ, Κωνσταντέλια και... υποκλοπές

Sportdog Team
Απίστευτη ατάκα Τσακαλώτου - Έμπλεξε ΠΑΟΚ, Κωνσταντέλια και... υποκλοπές

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της χώρας έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όπου αναφέρθηκε στην υπόθεση των υποκλοπών, βάζοντας στην κουβέντα τόσο τον Δικέφαλο του Βορρά όσο και τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Άρωμα... ΠΑΟΚ είχε η συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «popaganda.gr» ο πρώην υπουργός Οικονομικών όπου πήρε θέση για την υπόθεση των υποκλοπών, όταν μιλώντας αναφέρθηκε τόσο στον Δικέφαλο του Βορρά όσο και στον Γιάννη Κωνσταντέλια.

«Έχετε πει ότι οι υποκλοπές συνδέονται με τη δυσαρέσκεια συγκεκριμένων επιχειρηματιών αναφορικά με τον τρόπο διάθεσης των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης; Σε τι ακριβώς αναφέρεστε;

Θέλω να δηλώσω υπεύθυνα ότι εγώ δεν υποπτεύομαι τον κύριο Χατζηδάκη ως επικίνδυνο για την εθνική ασφάλεια. Άρα η παρακολούθησή του έγινε για κάποιον άλλο λόγο. Υπάρχει ένας άνθρωπος που διαφωνεί με αυτή τη φράση; Ποιοι μπορεί να είναι οι άλλοι λόγοι;  Να τους απειλούν για κάποια «άπλυτα»; Να ελέγχουν πού δίνουν δουλειές; Πάντως, όχι για να ακούνε τις συζητήσεις του για την πρόοδο του Κωσταντέλια στον ΠΑΟΚ. Τέλος πάντων, αν ήταν για αυτό, ας ακούγανε εμένα!», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τους πονάει ο Λουτσέσκου γιατί θυμίζει ότι είναι κλέφτες - Έβλεπαν εξωγήινο ΠΑΟ και... Ματιάσφαιρο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags