Facebook Pixel "Στέλνουν" κεντρικό αμυντικό σε ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ - "Πρόταση δύο εκατομμύρια ευρώ"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-02 17:36:00

"Στέλνουν" κεντρικό αμυντικό σε ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ - "Πρόταση δύο εκατομμύρια ευρώ"!

Sportdog Team
"Στέλνουν" κεντρικό αμυντικό σε ΠΑΟΚ ή ΑΕΚ - "Πρόταση δύο εκατομμύρια ευρώ"!

Τους δύο Δικεφάλους της ελληνικής Super League "φωτογραφίζει" δημοσίευμα από το εξωτερικό, που κάνει λόγο για κατάθεση υψηλής προσφοράς σε ταλαντούχο στόπερ.

Ο Κέβιν Μαντίγια φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο ελληνικής ομάδας, με ρεπορτάζ από την Κολομβία να "φωτογραφίζουν" ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ως ενδιαφερόμενους για τον παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Κολομβιανός δημοσιογράφος, Φελίπε Σιέρα, αναφέρει ότι έγινε πρόταση ύψους 2.000.000 ευρώ στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό.

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της infobae.com αναφέρει: 

«Ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΅θνικής ομάδα της Κολομβίας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος U-20 Νότιας Αμερικής είναι ο Κέβιν Μαντίγια. Ο κεντρικός αμυντικός που ανήκει στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, απέρριψε πρόταση 2.000.000 ευρώ από ελληνικό σύλλογο στο κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και προς το παρόν ο νεαρός αμυντικός παραμένει στην ομάδα του...

Τις πληροφορίες δημοσίευσε ο δημοσιογράφος της Win Sports, Φελίπε Σιέρρα, ο οποίος -αν και δεν αποκάλυψε το όνομα του συλλόγου που έκανε την προσφορά - ανέφερε πως μπορεί να προερχόταν από έναν από τους σημαντικότερους συλλόγους της ελληνικής Super League, τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ.

Ο Μαντίγια είναι 19 ετών, έχει παίξει περισσότερους από 40 αγώνες και είναι βασικός τόσο στην Εθνική κάτω των 20 στην Κολομβία αλλά και με την φανέλα της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε

Ο Κέβιν είναι ένας από τους τρεις παίκτες της ομάδας της Κολομβίας που έχουν παίξει όλα τα λεπτά στα πέντε παιχνίδια μέχρι στιγμής στο τουρνουά U20 της Νότιας Αμερικής. Στη σύντομη, αλλά πολλά υποσχόμενη καριέρα του, συγκέντρωσε μόλις ένα γκολ και ήταν κανονικός βασικός για την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε το 2022, παίζοντας 26 παιχνίδια». 

Αξιζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη διοργάνωση που διεξάγεται στην Κολομβία, δίνει το παρών από πλευράς ΠΑΟΚ και ο επικεφαλής σκάουτινγκ Αντρέι Φεντσένκοφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ομάδα για Χεσέ, όχι ο Ολυμπιακός - Φόρ από το… πάνω ράφι για ΠΑΟΚ, Καβαλίνι και Κρούζε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags