Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Παρελθόν από την Ανόρθωση αποτελεί ο διεθνής Έλληνας άσος, καθώς η κυπριακή ομάδα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης τη λύση του συμβολαίου του.

Ο Λάζαρος ευχαρίστησε με τοποθέτησή του στα social media τους ανθρώπους της Ανόρθωσης για την κοινή πορεία που είχαν, όσο την είχα, καθώς όπως σωστά αναφέρει είχε την ευκαιρία όχι μόνο να συνεχίσει την καριέρα του σε καλό επίπεδο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αλλά και  να γίνει, ξανά, πρωταγωνιστής και ηγέτης.

Το ζήτημα, βέβαια, είναι τι θα συμβεί τώρα στην καριέρα του, καθώς βρίσκεται σε άριστη φόρμα και, παρά τα 36 χρόνια του, δείχνει (και είναι!) σε θέση να συνεχίσει για καιρό ακόμα σε υψηλό επίπεδο.

Εδώ είναι που έρχεται η πληροφορία από τους κύκλους των μάνατζερ στη Σούπερ Λιγκ, που αναφέρουν ότι το μέλλον του πεπειραμένου άσου μπορεί να είναι όχι απλά στην Ελλάδα, αλλά και σε μια από τις 5 κορυφαίες ομάδες της! Γιατί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έχει δοκιμαστεί σε υψηλό επίπεδο (με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό), έχει την εμπειρία και, σε κάθε περίπτωση, είναι η επιτομή του game changer!

Προφανώς δεν υπάρχει ομάδα από τις μεγάλες αυτή τη στιγμή στη Σούπερ Λιγκ που να ψάχνει για λύση βασικού εξτρέμ ή μεσοεπιθετικού άρα αν υπογράψει θα είναι για να έρχεται από τον πάγκο. Κι αυτό είναι κάτι που, στα 36 του χρόνια, δεν φαίνεται να τον απασχολεί καθόλου.

Φυσικά υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κύπρο για τον Λάζαρο - Αυτό έλειπε, το όνομα που έχει στη Μεγαλόνησο είναι πολύ δυνατό. Αλλά αν προκύψει πρόταση από ομάδα της Big5, που ψάχνει για ενίσχυση στα εξτρέμ με έναν παίκτη που δεν θέλει χρόνο προσαρμογής και δεν θα γκρινιάζει αν μείνει στον πάγκο, δύσκολα θα την αρνηθεί...
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καμπάνα" στην ΑΕΚ για... μπλόκο στο Περιστέρι - Έκπληκτοι με τον Αγκιμπού - Δεν αντέχει το... ξύλο!