Ολυμπιακός: Μπορεί το ντέρμπι να ξεκίνησε αρκετές ημέρες πριν σε επίπεδο ανακοινώσεων, ωστόσο οι δύο ομάδες συνεχίζουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους στο αγωνιστικό κομμάτι, με τον Μίτσελ από την πλευρά του να ετοιμάζει ορισμένες εκπλήξεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ετοιμάζει και ψυχολογικά τους παίκτες του για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν στην Τούμπα, που ως γνωστόν είναι πάντα καυτή, ενώ θέλει να αιφνιδιάσει τον Λουτσέσκου με τις επιλογές στην ενδεκάδα του.
Ο Μίτσελ έμαθε τα ευχάριστα με την επιστροφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και είναι διαθέσιμος για την σπουδαία αναμέτρηση, ωστόσο ο 59χρονος προπονητής δεν έχει καταλήξει ακόμα στα πρόσωπα του βασικού σχήματος.
Αρκετές είναι οι θέσεις που φαίνεται να είναι ανοιχτές ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τον Μίτσελ να έχει φυσικά ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του, καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές δύσκολα δεν θα ξεκινήσουν στην αναμέτρηση, όπως για παράδειγμα οι Χάμες, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ και Πασχαλάκης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Deal 18 εκατομμυρίων χάλασε τη μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ - "Χουνέρι" Μουρίνιο στον Ολυμπιακό!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

