Facebook Pixel Ολυμπιακός: Κάτι... σκαρώνει σε Λουτσέσκου ο Μίτσελ - Ετοιμάζει εκπλήξεις για το ντέρμπι - Ποιος επιστρέφει
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-03 17:38:00

Κάτι... σκαρώνει σε Λουτσέσκου ο Μίτσελ - Ετοιμάζει εκπλήξεις για το ντέρμπι - Ποιος επιστρέφει

Sportdog Team
Κάτι... σκαρώνει σε Λουτσέσκου ο Μίτσελ - Ετοιμάζει εκπλήξεις για το ντέρμπι - Ποιος επιστρέφει

Ο Ισπανός τεχνικός καταστρώνει τα πλάνα του και σκέφτεται το πώς να εκπλήξει τον Ρουμάνο κόουτς του ΠΑΟΚ στο μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα.

Ολυμπιακός: Μπορεί το ντέρμπι να ξεκίνησε αρκετές ημέρες πριν σε επίπεδο ανακοινώσεων, ωστόσο οι δύο ομάδες συνεχίζουν απρόσκοπτα την προετοιμασία τους στο αγωνιστικό κομμάτι, με τον Μίτσελ από την πλευρά του να ετοιμάζει ορισμένες εκπλήξεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ετοιμάζει και ψυχολογικά τους παίκτες του για την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν στην Τούμπα, που ως γνωστόν είναι πάντα καυτή, ενώ θέλει να αιφνιδιάσει τον Λουτσέσκου με τις επιλογές στην ενδεκάδα του.

Ο Μίτσελ έμαθε τα ευχάριστα με την επιστροφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και είναι διαθέσιμος για την σπουδαία αναμέτρηση, ωστόσο ο 59χρονος προπονητής δεν έχει καταλήξει ακόμα στα πρόσωπα του βασικού σχήματος.

Αρκετές είναι οι θέσεις που φαίνεται να είναι ανοιχτές ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με τον Μίτσελ να έχει φυσικά ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του, καθώς κάποιοι ποδοσφαιριστές δύσκολα δεν θα ξεκινήσουν στην αναμέτρηση, όπως για παράδειγμα οι Χάμες, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ και Πασχαλάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Deal 18 εκατομμυρίων χάλασε τη μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ - "Χουνέρι" Μουρίνιο στον Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags