Προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν η έλευση του Κωνσταντίνου Τζολάκη στον Ολυμπιακό πριν από κάποια χρόνια, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Δημήτρης Μαθιουλάκης.

Ο επί σειρά ετών γενικός αρχηγός του Πλατανιά, δηλαδή της ομάδας που παραχώρησε τον νεαρό τότε τερματοφύλακα στους Ερυθρόλευκους, αποκάλυψε σημαντικά στοιχεία για τον 20χρονο άσο, που φέτος δείχνει έτοιμος να ανέβει επίπεδο και να επιβεβαιώσει τις… προβλέψεις που τον ακολουθούν τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέντευξή του ο Μαθιουλάκης στο Sportdog.gr αναφέρθηκε στο πώς βρέθηκε στον κρητικό σύλλογο, στον χαρακτήρα του, αλλά και στο γεγονός ότι πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό, υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για την απόκτησή του, καθώς ήδη έχει γραφτεί το όνομα της Μίλαν (όπως και του Παναθηναϊκού)!

"Άριστος χαρακτήρας και καλός μαθητής - Καριέρα στον Ολυμπιακό"

"Με τον πατέρα του Κωνσταντίνου είμαστε φίλοι και μας τον είχε φέρει για να τον δούμε. Τον κρατήσαμε και το παιδί πήγε πολύ καλά. Είναι και πολύ καλό παιδί, άριστος χαρακτήρας, αλλά και πολύ δουλευταράς. Για αυτό και προχώρησε. Είναι πολύ ταπεινός, ενώ είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι είναι και άριστος μαθητής", σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του:

"Είναι ψηλός, και οι δύο γονείς του είναι ψηλοί άλλωστε, με καλή σωματοδομή για τερματοφύλακας. Έχει προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο και είμαι βέβαιος ότι έχει μέλλον μπροστά του. Θεωρώ ότι μπορεί να μείνει στον Ολυμπιακό και να έχει καλή καριέρα".

"Τον επέλεξε ο Μαρινάκης - Εγώ τον πήγα στον Ολυμπιακό - Έχει όλο το μέλλον μπροστά μου"

Στη συνέχεια ο Δ. Μαθιουλάκης αναφέρθηκε στο πώς βρέθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά και στο γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον είχε ξεχωρίσει στα παιχνίδια των τμημάτων υποδομής.

"Εγώ τον είχα πάει για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Υπήρχε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, έτσι είχαμε μάθει τότε, αλλά δεν είχαν προχωρήσει σε κάποια επίσημη πρόταση. Τον ήθελε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό, σε εμάς τότε έπαιζε στα τμήματα υποδομής και λογικά εκεί θα τον είχε δει. Αν τον προσέξουν στην ομάδα, πιστεύω ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του στο sportdog ο γενικός αρχηγός του Πλατανιά.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κινητικότητα στην Τούμπα για Πασχαλάκη - Αυτός τον... έδιωξε από ΠΑΟΚ - Πρωτάθλημα με Ολυμπιακό"!

 

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr