Facebook Pixel Μίτσελ: Αποθέωσε Πασχαλάκη ο Μίτσελ μετά το ντέρμπι - Τι είπε για το τελικό αποτέλεσμα και για ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-05 23:09:00

Αποθέωσε Πασχαλάκη ο Μίτσελ μετά το ντέρμπι - Τι είπε για το τελικό αποτέλεσμα και για ΑΕΚ

Sportdog Team
Αποθέωσε Πασχαλάκη ο Μίτσελ μετά το ντέρμπι - Τι είπε για το τελικό αποτέλεσμα και για ΑΕΚ

Για την ισοπαλία κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρόλευκων τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, ενώ παράλληλα μίλησε και για την παρουσία του Έλληνα τερματοφύλακα στην Τούμπα.

Μίτσελ: Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού τονίζοντας ότι το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν ισορροπημένο και μπορούσαν και οι δύο ομάδες να έχουν σκοράρει, ενώ αναφέρθηκε τόσο στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, όσο και στο επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Για το ματς: «Ισορροπημένο παιχνίδι καθώς ήταν δύο ομάδες που διεκδικούν την πρώτη θέση. Ευκαιρίες είχαν και οι δύο πλευρές και θα μπορούσαν να μπουν γκολ και από τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε επικίνδυνες φάσεις αλλά έπρεπε να βγάλουμε τον Χάμες στο δεύτερο μέρος καθώς είχε ένα πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Όταν βγήκε δεν κρατήσαμε πολύ την μπάλα».

Για τον Πασχαλάκη: «Ήταν ιδιαίτερο το παιχνίδι για εκείνον γιατί έπαιζε κόντρα στην πρώην του ομάδα αλλά ήταν πολύ καλός, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, όχι μόνο για τις αποκρούσεις του αλλά και ότι κράταγε σωστά την μπάλα στην άμυνα».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για οποιοδήποτε παιχνίδι, συμπληρώσαμε έναν γύρο χωρίς να χάσουμε και συνεχίζουμε», είπε ο Μίτσελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο πρωτάθλημα με την αναβολή στο Περιστέρι - Μπορούν να κάνουν ένσταση ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags