ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Λαμπάδα στον Πασχαλάκη. Μια τέτοια πρέπει να ανάψουν όλοι στον Ολυμπιακό, μετά το τελικό 0-0 στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ τον ισοπέδωσε μέσα στο γήπεδο, τον έκανε να κυνηγά ουσιαστικά μόνο αντεπιθέσεις, με μοναδικό ψεγάδι ότι οι Ασπρόμαυροι δεν βρήκαν το γκολ. Μάλιστα είχαν παρά πολλές και καλές ευκαιρίες, για να καταφέρουν να βρουν δίχτυα.

Προφανώς, κανείς στο Δικέφαλο του Βορρά δεν είναι χαρούμενος. Γιατί όταν παίζεις τόσο καλά και δεν κερδίζεις, δεν μπορείς να πανηγυρίζεις απλά τις εμφανίσεις. Όχι σε αυτό το σύλλογο. Ταυτόχρονα, η ομάδα έχασε έδαφος από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, που ανέβηκε ξανά στην κορυφή και το +5 τόσο από τον ΠΑΟΚ, όσο και απο τον Ολυμπιακό.

Οι Ερυθρόλευκοι πήγαν στην Τούμπα για να μην χάσουν, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που τώρα τουλάχιστον, είναι μια κλάση πάνω απο την ομάδα του Μίτσελ. Δεν είναι τυχαίο ότι φέτος οι Πειραιώτες, πλην του Άρη, δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα ντέρμπι. Και αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, σε όλα τα αλλά ντέρμπι (σ.σ. με ΠΑΟΚ στο Φάληρο και με ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια) ήταν χειρότερος του αντιπάλου του.

Πίσω στον ΠΑΟΚ τώρα. Άπαντες στο Ασπρόμαυρο στρατόπεδο πρέπει να σηκώσουν κεφάλι και να επικεντρωθούν στην επόμενη ημέρα. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παγιώνει το σύνολό του σε ένα υψηλό επίπεδο, κάτι που φάνηκε με τον πιο απτό τρόπο στη τριάδα αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό. Το αν μπορεί την υπέρβαση, νομίζουμε απαντήθηκε (και) με τον Ολυμπιακό σήμερα. Και η απάντηση αυτή ήταν καταφατική!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζητά πέναλτι ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι - Η "απάντηση" του Βαρούχα για την επίμαχη φάση (ΒΙΝΤΕΟ)