Facebook Pixel Μίτσελ: Έδωσε εξηγήσεις ο Μίτσελ για τη βαριά ήττα - Ατάκες για τη ρεβάνς - "Έχουμε ελπίδα αν..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-09 23:28:00

Έδωσε εξηγήσεις ο Μίτσελ για τη βαριά ήττα - Ατάκες για τη ρεβάνς - "Έχουμε ελπίδα αν..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έδωσε εξηγήσεις ο Μίτσελ για τη βαριά ήττα - Ατάκες για τη ρεβάνς - "Έχουμε ελπίδα αν..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρόλευκων μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ με τον ίδιο να αναλύει το τι πήγε λάθος, αλλά και το τι περιμένει από τη ρεβάνς.

Μίτσελ: Στο γεγονός των λαθών του α' μέρος στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, τα οποία έφεραν δύο γκολ για την Ένωση, στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, ο οποίος τόνισε ότι αν η ομάδα του παίξει όπως στο β' ημίχρονο του αγώνα στη ρεβάνς θα έχει ελπίδα να κάνει την ανατροπή και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου.

«Έχουμε ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο, χάρισαμε το πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος είχαμε ευκαιρίες αλλά είχαμε τα δοκάρια, ενώ το πέναλτι μας δυσκόλεψε αρκετά για τον επαναληπτικό. Όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ τέτοια λάθη τα πληρώνεις, σήμερα κάναμε αρκετά. Στο δεύτερο μέρος οι αλλαγές μας βοήθησαν, αλλά είναι βαρύ το αποτέλεσμα για εμάς. Αν υπήρχε εξήγηση για το πως παίζουμε στην αρχή θα υπήρχε και λύση, όταν γίνεται αυτό κόντρα σε μεγάλες ομάδες το πληρώνεις. Δεν πάμε καλά αν πρέπει να εξηγήσουμε στους παίκτες να είναι ήρεμοι και να μην κάνουν τέτοια λάθη. Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο μέρος ίσως έχουμε ελπίδα, αν όχι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι», είπε  ο Μίτσελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κρούση Γκλάντμπαχ για Κοτάρσκι... λόγω Τζόλη - "Απαγορευτικό" Σαββίδη - Έρχεται 2η γερμανική ομάδα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags