Facebook Pixel Μίτσελ: Σκασμένος ο Μίτσελ - Αυτή την αδυναμία πλήρωσε ο Ολυμπιακός - "Είναι ανεπίτρεπτο..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-10 00:10:00

Σκασμένος ο Μίτσελ - Αυτή την αδυναμία πλήρωσε ο Ολυμπιακός - "Είναι ανεπίτρεπτο..."

Sportdog Team
Σκασμένος ο Μίτσελ - Αυτή την αδυναμία πλήρωσε ο Ολυμπιακός - "Είναι ανεπίτρεπτο..."

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρόλευκων κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Μίτσελ: Σκασμένος με την απόδοση του Ολυμπιακού και τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός τεχνικός των Ερυθρόλευκων που τόνισε ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για την εικόνα της ομάδας του, ενώ στάθηκε για ακόμα μια φορά στα λάθη που έγιναν και κόστισαν.

Την εικόνα του α' μέρους: «Ήταν καταστροφικό από πλευράς μας. Δεν υπάρχει εξήγηση ή δικαιολογία με το να δεχόμαστε τέτοια γκολ. Έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά τα λάθη μας. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα που εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Με την απόδοση του β' μέρους ήμασταν μέσα στην πρόκριση αλλά πληρώσαμε πολύ ακριβά τα λάθη του α' μέρους.»

Τον τρόπο με τον οποίο μπαίνει ο Ολυμπιακός στα ματς: «Είναι μία αδυναμία που έχουμε συζητήσει χίλιες φορές. Το ίδιο κάναμε και στην προπόνηση. Το συζητήσαμε. Όταν παίζεις με αυτόν τον τρόπο με έναν τέτοιον αντίπαλο. Την αφήσαμε την ΑΕΚ να βάλει το πρώτο γκολ. Το 2ο το χαρίσαμε. Είναι ανεπίτρεπτο και τέτοια λάθη τα πληρώνεις.»

Το εάν έχει νόημα η ρεβάνς μετά το 3-0: «Έχει νόημα και έχει σημασία για να διατηρήσουμε τη θέση μας χωρίς ντροπή και δικαιολογίες και να προσπαθήσουμε για τον εαυτό μας», είπε ο Μίτσελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόσα πρωταθλήματα θα είχε η ΑΕΚ αν δεν έχανε το γήπεδό της; Η Κιτρινόμαυρη νέμεσις έχει αρχίσει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags