Βασίλης Μπορμπόκης: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μιλώντας για την κατάσταση που επικρατεί στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετά το αρνητικό σερί, την πορεία της ΑΕΚ αλλά και τον ανανεωμένο μετά το Μουντιάλ ΠΑΟΚ.

Μιλώντας για τον Μίτσελ και την πιθανή απομάκρυνσή του από τον πάγκο του Ολυμπιακού, είπε χαρακτηριστικά  πως: «Σίγουρα η ομάδα δεν έχε βελτιωθεί με τον Μίτσελ. Τώρα αν πρέπει ή αν δεν πρέπει να τον απομακρύνουν αυτό το ξέρουν από μέσα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Σίγουρα όμως η δουλειά που έχει κάνει δεν φαίνεται στο τερέν. Πρέπει να είσαι στην ομάδα για να έχεις μια ολοκληρωμένη άποψη για έναν προπονητή. Εγώ δεν μπορώ να πω αν πρέπει να τον κρατήσουν ή να τον διώξουν».

Για το αν ο Ολυμπιακός, μετά  την κακή εμφάνιση με την ΑΕΚ, έχει χάσει τις ελπίδες του για πρωτάθλημα και κύπελλο: «Από το κύπελλο εννοείται πως έχει χάσει τις ελπίδες του, από το πρωτάθλημα όχι. Δεν νομίζω ότι αυτός ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει με 4-0 την ΑΕΚ. Θα είναι τρομερή υπέρβαση να μπορεί να αποκλείσει την ΑΕΚ. Δεν είναι τόσο καλός αυτό το διάστημα. Πάντως ευελπιστεί ότι θα κάνει μια δυο νίκες και θα γυρίσει υπέρ του η κατάσταση. Είναι πολύ δύσκολο, γιατί χρειάζεται νίκη απέναντι στους μεγάλους, δηλαδή ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολο αυτό γιατί δεν σκοράρει. Ωστόσο, όλα αυτά δεν τον βγάζουν εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος».

Για την εικόνα της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα: «Οι δύο καλύτερες ομάδες είναι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ και ιδιαίτερα ο ΠΑΟΚ μετά την διακοπή για το Μουντιάλ. Λέμε αυτό που βλέπουμε. Περισσότερο ο ΠΑΟΚ γιατί η ΑΕΚ έχει τη θετική αύρα του γηπέδου. Και μέτριος να είσαι, σε βλέπουν πολύ καλό. Η ΑΕΚ δεν παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο εντός και εκτός. Ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει εξίσου καλά και εκτός και εντός της έδρας του».

Για το που υπερτερεί η ΑΕΚ: «Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει περισσότερες λύσεις μεσοεπιθετικά. Κατάφερε να φτιάξει ομάδα και πράγματι φαίνεται το ταλέντο που έχει από την μέση και μπροστά. Ίσως τους έχει αξιοποιήσει καλύτερα, έχουν όλοι τρομερή αυτοπεποίθηση. Ο κομβικότερος παίκτης του πρωταθλήματος είναι ο Πινέδα.

Παράλληλα, σχολίασε και την εικόνα του ΠΑΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Αλλά και ΠΑΟΚ έχει πάρα πολύ καλή ομάδα. Ξεχωρίζω διαστήματα, ιδιαίτερα τα πρώτα 20 λεπτά που σκοράρει και παίρνει τα παιχνίδια. Βέβαια, πάντα έχει και ένα κακό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, που χάνει το ρυθμό του πρώτου μέρους. Δεν νομίζω οτι είναι θέμα φυσικής κατάστασης. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ για ένα εικοσάλεπτο θα είναι καταιγιστικός. Από εκεί και πέρα έχει μόνο κάποια καλά πεντάλεπτα. Στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να προηγείται με 2-0 ή 3-0
».

Τέλος, εκθείασε και τον Κωσταντέλιας: «Το παιδί είναι παικταρά. Παίζει σαν να είναι  μεγαλύτερος ηλικιακά, χωρίς να φοβάται την μπάλα. Είναι πολύ καλός στο πρέσινγκ. Αυτή τη στιγμή είναι το μεγάλο αστέρι του ελληνικού ποδοσφαίρου», είπε ο Βασίλης Μπορμπόκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πρόκληση" Μαρσέλο μετά την τριάρα... βράζουν στο Λιμάνι - Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε!