Έντονα παράπονα από την διαιτησία του διαιτητή Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου είχαν στον ΠΑΟΚ, στην αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό στην Τούμπα, όπου οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν τελικά με σκορ 3-2.

Μετά τον συγκεκριμένο αγώνα ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, εξέφρασε για άλλη μια φορά την δυσαρέσκειά του για την διαιτησία, διαμαρτυρόμενος για το πέναλτι που δόθηκε στους Βοιωτούς, παρότι η φάση εξετάστηκε στο VAR και όπως φάνηκε, δεν υπήρξε παράβαση.

Αυτή η φάση στάθηκε η αφορμή για τον Ρουμάνο προπονητή να μιλήσει και πάλι για τους "ευνοημένους" της Αθήνας, αναφερόμενος σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, εκφράζοντας ξανά τα παράπονα που έχει από την στάση των διαιτητών απέναντι στην ομάδα του.

Ο διαιτητής του εν λόγω αγώνα, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, τιμωρήθηκε τότε από την ΚΕΔ για το ανύπαρκτο πέναλτι που υπέδειξε, αλλά και γενικότερα για την συμπεριφορά του στο ματς, μένοντας εκτός ορισμών, κάτι που συνεχίζεται μέχρι τώρα, αφού έμεινε εκτός για τρίτο σερί παιχνίδι.

Φυσικά, μόνο δικαιωμένοι αισθάνονται με αυτή την εξέλιξη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ για τις "φωνές" τους για τον συγκεκριμένο ρέφερι, για τον οποίο είχαν αναφέρει στην ανακοίνωσή τους -μεταξύ άλλων- πως "η επιμονή ενός διαιτητή να διατηρήσει ένα τόσο κραυγαλέο λάθος, δεν μπορεί να αποδοθεί σε κακή εκτίμηση. Εμείς δεν προσπαθούμε να κερδίσουμε εντυπώσεις, αλλά ό,τι μας αξίζει μέσα στο γήπεδο. Δεν θα διστάσουμε να πάρουμε όλα τα έννομα μέσα απέναντι σε ντροπιαστικές διαιτησίες σαν τη σημερινή".

Παρά το ότι ο Διαμαντόπουλος έμεινε εκτόςορισμών, ο Φωτιάς που είχε τον έλεγχο του VAR δεν τιμωρήθηκε και τον συμπεριλαμβάνει κανονικά η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στους ορισμούς της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι στην Τούμπα: "Δεν γίνεται να πήγε στο VAR και να..." (ΦΩΤΟ)