Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Μεγάλη ελληνική ομάδα προσπάθησε να πάρει Ροντινέι - Πριμ Μελισσανίδη στους οπαδούς για το... πούλμαν
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-11 00:06:00

Κίνηση από μεγάλη ελληνική ομάδα για Ροντινέι - Πριμ Μελισσανίδη στους οπαδούς για το... πούλμαν!

Οι Μιχείες
Κίνηση από μεγάλη ελληνική ομάδα για Ροντινέι - Πριμ Μελισσανίδη στους οπαδούς για το... πούλμαν!

Τι συνέβη πριν φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια και η κρυφή συμφωνία! Το Sportdog.gr αποκαλύπτει πώς κατάφεραν οι Κιτρινόμαυροι και προσωπικά ο διοικητός ηγέτης της ομάδας να.. συγκρατήσει τους οπαδούς της Ένωσης στο μεγάλο ντέρμπι και μεταφέρει ένα μοναδικό παρασκήνιο για τον Βραζιλιάνο άσο, που πριν φορέσει τα ερυθρόλευκα απασχόλησε κι άλλον ελληνικό σύλλογο.
 

Ο "Ευαγγελιστής" έχει δυο παρασκήνια που ... βγήκαν απο την Νέα Φιλαδέλφεια. Το ένα με την ελληνική  ομάδα που προσπάθησε να πάρει πριν από 15 μήνες τον Ροντινέϊ. Και το άλλο με το... πριμ του Μελισσανίδη στους οπαδούς.

MΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ: αρκετή ώρα πριν ξεκινήσει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ακόμη δεν είχε φτάσει η αποστολή των "ερυθρόλευκων" στην "Αγιά Σοφιά", φρόντισε να έχει μια συνάντηση / συζήτηση με τον "σκληρό" πυρήνα των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ. Τους ζήτησε να προσέξουν ιδιαίτερα την συμπεριφορά τους μέσα στο γήπεδο, και να μην υπάρξει ... υποδοχή στο πούλμαν του Ολυμπιακού! Έτσι ώστε να προστατεύσουν την ομάδα αλλά και να μην δώσουν ... δικαιώματα για "αναστροφή"!  Και για να τους δελεάσει τους υποσχέθηκε μάλιστα (απο πριν)... πίτσες και μπύρες για να γιορτάσουν την νίκη επι του "εχθρού". Και στο τέλος όλα πήγαν όπως ήθελε ο ηγέτης των "κιτρινόμαυρων". Και οι οπαδοί τον άκουσαν και το πούλμαν του Ολυμπιακού δεν έκανε αναστροφή και το ντέρμπι έγινε κανονικά χωρίς ... παρατράγουδα και η ομάδα του Αλμέϊδα, μάλιστα με... περσινή σύνθεση, κέρδισε επιτέλους μετά από μια 5ετία και με 3άρα τους Πρωταθλητές!

ΡΟΝΤΙΝΕΙ/1: και φορμαρισμένος είναι και έχει δείξει πως μπορεί να κάνει την διαφορά και με το που μπήκε αλλαγή στην "Αγιά Σοφιά" έβγαλε προσωπικότητα, δεν μάσησε/στάθηκε, έκανε ενέργειες. Κάτι που έκανε ακόμη μεγαλύτερη την ενόχληση/γκρίνια για τον Μίτσελ που δεν τον ξεκίνησε και έβαλε τον Βρουσάι (της... γκέλας στο πρώτο γκολ). Δυο πράγματα που προέκυψαν χθες στην Νέα Φιλαδέλφεια για τον Βραζιλιάνο σούπερ δεξιό μπακ. Πρώτον, έκανε εντύπωση πως ο Αλμέϊδα με τον μοναδικό παίκτη του Ολυμπιακού που ... ασχολήθηκε, του μίλησε ήταν ο Ροντινέι. Και δεύτερον, στα επίσημα του γηπέδου σε πηγαδάκι ακούστηκε από πολύ υπεύθυνα/αξιόπιστα χείλη, πως η ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2021, με προπονητή τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε φτάσει πολύ κοντά στην απόκτηση του Ροντινέι!!

ΡΟΝΤΙΝΕΙ/2: ο Βραζιλιάνος είχε επιστρέψει  (τον Μάϊο του 2021) στην Φλαμένγκο από τον δανεισμό του στην Ιντερνασιονάλ. Ήθελε από τότε να κάνει το... άλμα στην Ευρώπη κι ενώ είχε συμβόλαιο για ακόμη 1,5χρόνο με την "Φλα"! Είχε προταθεί στην ΑΕΚ, άρεσε πολύ και οι "κιτρινόμαυροι" προσπάθησαν να κάνουν δικό τους τον Ροντινέι! Ο τελευταίος δεν ήταν βασικός στην Φλαμένγκο, έπαιζε λίγο και ως αλλαγή. Λέγεται πως η ΑΕΚ  είχε φτάσει να προσφέρει ένα ποσό κοντα στις 700.000 ευρώ για transfer fee. Τελικά η μεταγραφή του ναυάγησε γιατί δεν τα βρήκαν στο οικονομικό ούτε με την Φλαμένγκο, ούτε με την πλευρά του άσου. Κάπως έτσι η ΑΕΚ τον Αύγουστο του 2021 έσκασε 1.000.000 κι αγόρασε τον Γάλλο Μισέλέν ενώ ο Ροντινέι 15 μήνες αργότερα ερχόταν ως ελεύθερος στον Ολυμπιακό

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκούπα" Μαρινάκη... φέρνει Μαρτίνς - Χωρίς Μίτσελ η επόμενη μέρα - Η πρώτη αλλαγή στου Ρέντη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags