Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Κίνηση-ματ Μελισσανίδη - Ο Ολυμπιακός του... φέρνει εκατομμύρια - Αλλάζει status η ΑΕΚ το καλοκαίρι!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-12 12:45:00

Κίνηση-ματ Μελισσανίδη - Ο Ολυμπιακός του...φέρνει εκατομμύρια- Αλλάζει status η ΑΕΚ, γράφει ιστορία

του Γιώργου Θεοδωράκη
Κίνηση-ματ Μελισσανίδη - Ο Ολυμπιακός του...φέρνει εκατομμύρια- Αλλάζει status η ΑΕΚ, γράφει ιστορία

Δεν μπορούσαν να κάνουν μεγαλύτερο δώρο στο αφεντικό της Ένωσης! Πώς οι Πειραιώτες βοήθησαν τους Κιτρινόμαυρους να φτάσουν πιο κοντά σε ένα μεταγραφικό deal που θα γράψει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα χρήματα θα είναι πάρα πολλά...

Με την πορεία της ΑΕΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και με την εικόνα του ίδιου σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια που έχει παίξεις ως σέντερ φορ, ο Λιβάι Γκαρσία δικαίως κερδίζει το βραβείο του MVP της σεζόν.

Ο άσος της Ένωσης από το καλοκαίρι… μετατοπίστηκε από τα εξτρέμ στην κορυφή της επίθεσης, με προσωπική απόφαση του Ματίας Αλμέιδα και από τότε μοιάζει ασταμάτητος. Ο 25χρονος μάλιστα έκανε «όργια» και με τον Ολυμπιακό, ματς το οποίο ανέβασε κι άλλο την τιμή του, καθώς υπήρχαν στο γήπεδο πάρα πολλοί σκάουτς, ενώ προφανώς είναι διαφορετικό να… κάνει πλάκα στις άμυνες μικρομοσαίων ομάδων και αλλιώς να μοιάζεις ασταμάτητος απέναντι στον περσινό πρωταθλητή.

Ο Γκαρσία λοιπόν, ήδη έχει ξεχωρίσει σε αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, κυρίως από την Γερμανία, ενώ δημοσιεύματα υπήρξαν πρόσφατα και για τη Βιγιαρεάλ. Το focus του «κίτρινου υποβρυχίου» στον άσο της ΑΕΚ δεν προέκυψε τις τελευταίες μέρες, αφού έχει πιο παλιές... ρίζες. Το σίγουρο είναι πως στο ισπανικό κλαμπ ετοιμάζουν και νέες επισκέψεις στην χώρα μας για λογαριασμό του και δεν αποκλείεται να δώσουν πακτωλό χρημάτων για να τον κάνουν δικό τους.

Εξάλλου, τη φετινή χρονιά που σπάει κάθε ρεκόρ είναι λογικό να είναι περιζήτητος. Μάλιστα τα νούμερα που έχει πιάσει είναι ακόμη πιο σημαντικά, μιας και στα πρώτα τέσσερα ματς ο Λιβάι δεν είχε ούτε γκολ, ούτε ασίστ! Παρόλα αυτά από την 5η αγωνιστική που ξεκίνησε να παίρνει τα πάνω του δεν έχει κοιτάξει πίσω. Ο νεαρός άσος μετράει 12 γκολ και 4 ασίστ σε συνολικά 22 αγώνες.Η αξία του είναι τέτοια που έχει σκοράρει σε τουλάχιστον 9 διαφορετικά ματς πρωταθλήματος και πάει ολοταχώς για πρώτος σκόρερ της Λιγκας και MVP εάν τελικά η Ένωση πάρει το πρωτάθλημα.

Ούτως ή άλλως, δεν αποκλείεται το προσεχές καλοκαίρι η ΑΕΚ να βγάλει πολλά λεφτά από τον ίδιο, από τη στιγμή που η αξία του έχει ήδη εκτοξευτεί στα 5 εκατ. ευρώ και σίγουρα μέχρι το καλοκαίρι θα ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΚ είχε δαπανήσει περίπου 2 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, οπότε δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να στοχεύσει σε μια καλή πώληση!

Το Sportdog.gr πάντως σας έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να ανανεώσει άμεσα το συμβόλαιο του Λιβάι, ώστε το καλοκαίρι να μπορεί άνετα να διαχειριστεί τις προτάσεις που θα έρθουν και να τον πουλήσει με περισσότερα από 15 εκατομμύρια ευρώ!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βαριά άρρωστος, αυτός δεν είναι Ολυμπιακός - Μεταγραφές, προπονητή και… φορ - Δεν τρομάζει η ΑΕΚ" 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags