Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η νίκη δήλωση που έψαχνε ήρθε και την άκουσαν καλά, από τη Ν. Φιλαδέλφεια μέχρι τον Πειραιά!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-12 23:15:00

Η νίκη δήλωση που έψαχνε ήρθε και την άκουσαν καλά, από τη Ν. Φιλαδέλφεια μέχρι τον Πειραιά!

Η νίκη δήλωση που έψαχνε ήρθε και την άκουσαν καλά, από τη Ν. Φιλαδέλφεια μέχρι τον Πειραιά!

Γι' αυτό ο Γιοβάνοβιτς επέμενε για τη μεταγραφή, παίζει σε δύο θέσεις! Εκτός του χαρακτήρα που κατέθεσε στο χορτάρι, το τρίποντο επί του Άρη ήρθε και για καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Με τις προσθήκες Μαντσίνι και Κλεϊνχέισλερ οι Πράσινοι απέκτησαν περισσότερο βάθος, το οποίο φάνηκε για πρώτη φορά τόσο καθαρά. Ο Χρήστος Δημόπουλος γράφει για το μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού, το οποίο έστειλε μηνύματα στους άμεσους διεκδικητές του τίτλου.

Παναθηναϊκός: "Για να αλλάξουν τα δεδομένα μόνο ένα γιατρικό υπάρχει. Μία μεγάλη νίκη. Μια μεγάλη νίκη στον Παναθηναϊκό αρκεί για να ανάψει ξανά η "σπίθα". Και παίζοντας με τον Άρη την επόμενη αγωνιστική, είναι ιδανική ευκαιρία το "Βικελίδης" για την αντεπίθεση της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς".

Αυτό ακριβώς το σχόλιο κάναμε στο blog του Sportdog μία εβδομάδα πριν, ενόψει του αγώνα των Πράσινων με τους Κίτρινους στη Θεσσαλονίκη. Ε, λοιπόν, αυτή η νίκη δήλωση που έψαχνε ο Παναθηναϊκός ήρθε και την άκουσαν καλά, από τη Νέα Φιλαδέλφεια μέχρι τον Πειραιά! Το Τριφύλλι είναι εδώ, κάθε άλλο παρά ξεγραμμένο και όση (πολλή) πίεση κι αν κουβαλά, έχει τα άντερα όπως γράψαμε και στο post match, να παλέψει μέχρι τέλους για το μεγάλο στόχο κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος.

Πως να μη μιλάμε για χαρακτήρα, όταν οι Πράσινοι έχουν περάσει από Τούμπα (ΠΑΟΚ) και Βικελίδης (Άρης) με ισάριθμες ανατροπές, την ίδια στιγμή που ανατροπή είχε κάνει η ομάδα και με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο; Πως να πιστέψουμε πως αυτή η ομάδα δεν αξίζει κάθε ίχνος στήριξης από τον κόσμο της, ανεξαρτήτως αποτελέσματος; Ρητορικές προφανώς ερωτήσεις, για έναν Παναθηναϊκό που όπως έχουμε επαναλάβει πολλές φορές, έχει επιστρέψει στην κανονικότητα. Στην κανονικότητα διεκδίκησης του πρωταθλήματος, όπως πάντα έκανε, ασχέτως αν το έπαιρνε ή όχι στο φινάλε.

Εκτός του χαρακτήρα για τον οποίο μιλήσαμε, το τρίποντο επί του Άρη ήρθε και για καθαρά αγωνιστικούς λόγους. Με τις προσθήκες Μαντσίνι και Κλεϊνχέισλερ οι Πράσινοι απέκτησαν περισσότερο βάθος, το οποίο φάνηκε για πρώτη φορά τόσο καθαρά. Ο Παναθηναϊκός που πριν λίγο μόλις καιρό είχε αλλαγές τον Τσόκαϊ και τον Καμπετσή στην Τούμπα, αυτή τη φορά έριξε στο χορτάρι τον Ούγγρο, τον Σπόραρ, τον Βέρμπιτς και φυσικά τη "χρυσή" αλλαγή Παλάσιος.

Ένα σχόλιο τέλος για τον Ντάνιελ Μαντσίνι. Είδαν όλοι απόψε γιατί ο Γιοβάνοβιτς τον είχε στις πρώτες θέσεις της λίστας του για τα άκρα. Πέραν του ότι μιλάμε για εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, που καλύπτει τόσο τη θέση του δεξιού όσο και του αριστερού εξτρέμ, είναι ένας παίκτης που δεν χρειάστηκε ούτε μέρα προσαρμογής. Μπήκε πριν μερικές εβδομάδες και ήδη, μοιάζει σαν να υπήρχε από την αρχή της χρονιάς στο Τριφύλλι.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μία ομάδα μόνος του ο Φώτης, απάντησε στη γιούχα ο Μαντσίνι - Μεγάλη... επιστροφή στον ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags