Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Ο επόμενος μετά τον Αϊτόρ στον ΠΑΟ - Το... παίρνει πάνω του ο Αλαφούζος - Ξεχωρίζει στο γήπεδο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-14 13:27:00

Ο επόμενος μετά τον Αϊτόρ στον ΠΑΟ - Το... παίρνει πάνω του ο Αλαφούζος - Ξεχωρίζει στο γήπεδο!

Ο επόμενος μετά τον Αϊτόρ στον ΠΑΟ - Το... παίρνει πάνω του ο Αλαφούζος - Ξεχωρίζει στο γήπεδο!

Μετά τις υπογραφές με Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Αϊτόρ, η προσδοκώμενη συμφωνία και με τον κάπτεν θα ολοκληρώσει το καρέ των deals. Μεταξύ των δύο πλευρών, άλλωστε, υπάρχει αμοιβαία διάθεση να δώσουν τα χέρια και να συνεχίζουν μαζί.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Με την αδικαιολόγητη κόκκινη που δέχθηκε στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ο Κουρμπέλης άκουσε πολλά. Εκτός από αυτά, του επιβλήθηκε μάλιστα και πρόστιμο 20 χιλ. ευρώ από την ΠΑΕ, ως έξτρα τιμωρία.

Για όσα δίκαια λοιπόν κατακρίθηκε ο αρχηγός στο παιχνίδι με τους Αρκάδες, τόσο του αξίζει η αναφορά για την εξαιρετική του εμφάνιση στο διπλό με ανατροπή επί του Άρη. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο του Βικελίδης ο "Κούρμπε" ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, βοηθώντας πολύ εκτός από ανασταλτικά και επιτελικά εξίσου. Χαρακτηριστικές φάσεις είναι το κλέψιμο στον Ετέμπο έξω από την περιοχή και η πάσα στον Μπερνάρ για το σουτ του Βραζιλιάνου, ενώ πιστώνεται και την εξαιρετική μπαλιά που βγάζει σε καθαρή εκτέλεση τον Παλάσιος, λίγο πριν ο Αργεντινός σκοράρει τελικά από το κόρνερ του Βέρμπιτς.

Ο Κουρμπέλης επιβεβαιώνει ότι εδώ και αρκετό διάστημα, είναι ο κορυφαίος χαφ του Παναθηναϊκού. Σε μία περίοδο που ο Ρούμπεν Πέρεθ και ο Άνταμ Τσέριν κάθε άλλο παρά σε υψηλά στάνταρ κινούνται, ο αρχηγός παρουσιάζει τη μεγαλύτερη σταθερότητα.

Σύντομα, το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του Κουρμπέλη θα έρθει στο προσκήνιο. Άλλωστε μετά τις υπογραφές με Σένκεφελντ, Ρούμπεν, Αϊτόρ, η προσδοκώμενη συμφωνία και με τον κάπτεν θα ολοκληρώσει το καρέ των deals. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει αμοιβαία διάθεση να δώσουν τα χέρια και να συνεχίζουν μαζί γι' αυτό, προσεχώς, αναμένονται εξελίξεις. Θυμίζουμε, ότι με βάση το τρέχον συμβόλαιό του ο "Κούρμπε" αμείβεται ετησίως με περίπου 550 χιλ. ευρώ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags