Facebook Pixel Super League: Απίστευτες δηλώσεις από Έλληνα τεχνικό της SL - "Αν είχα ξένο όνομα, μπορεί να πήγαινα σε μεγαλύτερη ομάδα"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-15 03:24:00

Απίστευτες δηλώσεις από Έλληνα τεχνικό της SL - "Αν είχα ξένο όνομα, θα πήγαινα σε μεγαλύτερη ομάδα"

Sportdog Team
Απίστευτες δηλώσεις από Έλληνα τεχνικό της SL - "Αν είχα ξένο όνομα, θα πήγαινα σε μεγαλύτερη ομάδα"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός Έλληνας τεχνικός όπου και αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα αλλά και στην δική του παρουσία στους πάγκους.

Μιχάλης Γρηγορίου: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ιωνικού μιλώντας για τη σημαντική βαθμολογική συγκομιδή που έχει πετύχει με τον Ιωνικό στα τρία πρώτα ματς που κάθεται στον πάγκο της ομάδας, σχολιάζοντας παράλληλα το ελληνικό πρωτάθλημα στο σύνολό του.

«Το έχουμε ξανακάνει το συγκεκριμένο εγχείρημα. Κάποια στιγμή αποκτάς την εμπειρία για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Είναι δύσκολες οι συνθήκες, όπως και στη Λαμία. Οι εμπειρίες που έχουμε αποκτήσει όμως είναι πολύπλευρες και για αυτό έχουμε πετύχει αυτή τη σημαντική βαθμολογική συγκομιδή»

Για το αν θα ήθελε να πάρει μια ευκαιρία σε μια μεγαλύτερη ομάδα της Super League: «Αν είχα ένα ξένο όνομα, μπορεί να πήγαινα σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Εμείς σε κάθε περίπτωση δουλεύουμε με το 100% του εαυτού μας, δίνουμε το πάθος μας. Είμαι και 49 χρονών ,έχουμε περιθώριο να γίνει αυτό το βήμα, άσχετα αν είμαι ήδη 20 χρόνια στο χώρο της προπονητικής και από στις περισσότερες ομάδες είμαι πάνω από 1 χρόνο. 

Δεν έχει έρθει πρόεδρος να μου ζητήσει να λύσουμε την συνεργασία μας. Ολοκλήρωνα πάντα τη δουλειά μου και μετά έφευγα. Αποτελεί ένα όνειρο και στόχος να εργασθώ σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά και να εργασθώ σε κάποιο ξένο πρωτάθλημα, πιο ανεπτυγμένο από το δικό μας.
Το κάνει ήδη ο Διούδης και άλλοι, Θα έρθει αυτή η ώρα που θα μπορεί ο Έλληνας προπονητής να βγει στο εξωτερικό
».

Για το πως βλέπει το ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα των πολλών τελευταίων ετών. Τόσες πολλές ομάδες διαγωνίζονται για διαφορετικά πράγματα, Για τη δεύτερη θέση, για το πρωτάθλημα αλλά και την Ευρώπη. Είναι πολύ σημαντικό και το γεγονός, που 5 ελληνικές ομάδες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν είσοδο σε ομίλους. Γιατί έτσι όπως τα έχουμε κάνει, από του χρόνου θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα»

Για την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, σχολίασε πως: «Αν δεν είμαστε μέσα να βλέπουμε το κλίμα της ομάδας και τα αποδυτήρια, δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι οι άλλοι εικασίες. Οι συχνές αλλαγές προπονητών είναι ένα θέμα που παραμένει άλυτο σε αρκετές ομάδες, όχι μόνο στον Άρη αλλά και στον Ολυμπιακό. Και οι δύο είναι ομάδες που δεν είναι στη καλύτερή τους φάση».

Τέλος, μίλησε και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δεν θα έχριζα φαβορί, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και πολλά ντέρμπι. Και δεν το λέω τώρα, το λέω πριν την διακοπή από το Μουντιάλ που ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Και βγήκα σωστός λόγω της εμπειρίας μου στο ελληνικό πρωτάθλημα

Μακάρι να έχουμε κάθε χρόνο ανάλογο πρωτάθλημα. Είναι μια καλή ευκαιρία να γυρίσει ο κόσμος τα γήπεδα. Αυτό μπορεί να κάνει στο ποδόσφαιρό μας το άλμα το οποίο θέλουμε», είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο γνωστός Παναθηναϊκός με τύχη και σπρώξιμο - Δεν φτάνουν ούτε για 2ος - Βρήκε τον... νέο Αϊτόρ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags