Facebook Pixel Μίτσελ: Είδε αυτό που ήθελε ο Μίτσελ - "Ήταν απάντηση από τους παίκτες" - Έριξε... καρφιά σε ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-13 23:26:00

Είδε αυτό που ήθελε ο Μίτσελ - "Ήταν απάντηση από τους παίκτες" - Έριξε... καρφιά σε ΑΕΚ

Sportdog Team
Είδε αυτό που ήθελε ο Μίτσελ - "Ήταν απάντηση από τους παίκτες" - Έριξε... καρφιά σε ΑΕΚ

Πολύ ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των Ερυθρόλευκων στον αγώνα με την ομάδα του Αγρινίου εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός που έριξε και... μπηχτές για την Ένωση.

Μίτσελ: Ικανοποιημένος με την εμφάνιση και την άνετη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ισπανός τεχνικός τονίζοντας ότι η παρουσία των Ερυθρόλευκων κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου ήταν απάντηση για την κριτική που υπήρξε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

"Ήταν μια καταπληκτική απάντηση από τους παίκτες μου. Τους ευχαριστώ για την προσπάθεια. Ήταν μια απόδειξη ότι οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν τις οδηγίες για να φτάσουμε τον στόχο. Παραπατήσαμε την Πέμπτη, ωστόσο σηκωθήκαμε γρήγορα και οι στατιστικές μιλάνε υπέρ μας. Είναι η απόδειξη πως είμαστε σε καλό δρόμο.

Οι ποδοσφαιριστές προσπάθησαν και δουλεύουν πολύ. Από όταν ανέλαβα, από την πέμπτη αγωνιστική, είμαστε η ομάδα που έχει κατακτήσει τους περισσότερους πόντους μετά την ΑΕΚ, η ομάδα που έχει καλύψει τη μεγαλύτερη διαφορά, που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ και πραγματικά οι στατιστικές είναι μια απόδειξη ότι έχουμε μια καλή πορεία", είπε ο Μίτσελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ξύπνα Λουτσέσκου - Παλαίμαχοι Ολιβέιρα, Ζίφκοβιτς, Μπισεσβαρ φύγε χθες - Σαββίδη βγες μπροστά"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags