Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Μίτσελ έκανε... μεταγραφάρα, 4 λόγοι για να χαμογελά - Συγκλονιστικός Κανός, αναγκαίος ο Μπα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-13 23:19:00

Ο Μίτσελ έκανε... μεταγραφάρα, 4 λόγοι για να χαμογελά - Συγκλονιστικός Κανός, αναγκαίος ο Μπα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο Μίτσελ έκανε... μεταγραφάρα, 4 λόγοι για να χαμογελά - Συγκλονιστικός Κανός, αναγκαίος ο Μπα!

Ο παίκτης που κάνει τη διαφορά και οι ελπίδες για ανατροπή με ΑΕΚ. Οι Πειραιώτες αν και αγχώθηκαν... σκόρπισαν με έξι γκολ τον Παναιτωλικό και απέκτησαν ξανά ψυχολογία. Οι επιστροφές που άλλαξαν την εικόνα της ομάδας και η μεταγραφή του Ιανουαρίου που ξεχωρίζει.

Ο Ολυμπιακός έφτασε σε μία απαραίτητη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό προκειμένου να βρει την ηρεμία του. Η "σφαλιάρα" από το 3-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια πόνεσε πολύ και οι Ερυθρόλευκοι είχαν ανάγκη πρωτίστως από μία νίκη, αλλά δευτερευόντως μία καλή εμφάνιση με όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Το ιδανικό σενάριο έγινε πραγματικότητα, με τους Πειραιώτες να "συντρίβουν" τον αντίπαλό τους με 6-1 και να ανακτούν τη χαμένη τους ψυχολογία. Άλλωστε, θα τη χρειαστούν και με το παραπάνω στη συνέχεια προκειμένου να διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα αλλά και τις όποιες πιθανότητες ανατροπής στη ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Μπορεί ο Χάμες Ροντρίγκες να πέτυχε δύο γκολ, όμως το πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Σέρτζι Κανός. Ο Ισπανός εξτρέμ πέρασε στο ματς ως αλλαγή λίγες ημέρες μετά την τραγωδία που βίωσε με τον θάνατο της μητέρας του και σίγουρα έψαχνε ένα γκολ για να ανεβεί ψυχολογικά. Το πέτυχε, το αφιέρωσε στη μητέρα του και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, σε μία συγκλονιστική στιγμή που φάνηκε να λυτρώνει τον 26χρονο άσο, αφαιρώντας ένα τεράστιο βάρος από τους ώμους του. Λίγο αργότερα ο Κανός κέρδισε πέναλτι με ωραία ενέργεια και έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα μίας εξαιρετική εμφάνισης.



Όσο περνά ο καιρός, ο Ροντινέι προσαρμόζεται και δείχνει ξεκάθαρα το γιατί ο Μίτσελ τον επέλεξε. Κόντρα στον Παναιτωλικό ο Βραζιλιάνος ήταν καταπληκτικός! Έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ, είχε συνεχή ανεβάσματα και αδιάκοπα τρεξίματα και αν συνεχίσει έτσι, ο Ολυμπιακός θα βρει -επιτέλους- δεξιό μπακ ανάλογο του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Όσο για τον έτερο Βραζιλιάνο μπακ, δεν τα πήγε άσχημα όμως θέλει ακόμα χρόνο για να διαπιστώσουμε το πλήρες ρεπερτόριο των ικανοτήτων του. Ο λόγος φυσικά για τον Ραμόν, ο οποίος πραγματοποίησε ένα "αθόρυβο" ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα, αποφεύγοντας πάντως τα λάθη.

Ο Μίτσελ έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού στο Καραϊσκάκη έγινε των... επιστροφών! Ο Χάμες Ροντρίγκες γύρισε από τον τραυματισμό του και σκόραρε για πρώτη φορά δύο γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Φορτούνης επανήλθε στην ενδεκάδα και είχε θετική παρουσία, ο Βαλμπουενά σκόραρε μετά από καιρό, ενώ έκανε την επανεμφάνισή του και ο Μπα, προσφέροντας στον Μίτσελ μία ακόμα -αναγκαία- λύση στο κέντρο της άμυνας. Μοναδικό αρνητικό της βραδιάς ήταν αναμφίβολα ο τραυματισμός του Ρέτσου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο όνομα κόουτς από Premier για Ολυμπιακό - "Δυνατά" για Γκατούζο-Μαρθελίνο - Απόφαση Μαρινάκη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags