Σέρτζι Κανός: Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές στο "Γ. Καραϊσκάκης" μετά το γκολ που πέτυχε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής κόντρα στον Παναιτωλικό και την αφιέρωσε που έκανε στη μητέρα του λίγες μέρες μετά το θάνατό της, με τον ίδιο μετά τον αγώνα να αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα.
«Ό,τι έχει συμβεί είναι πολύ πρόσφατο, είναι σοκ. Το ποδόσφαιρο, από όταν ξεκίνησα να παίζω, ήταν μια δικαιολογία για να ενωθεί η οικογένειά μου. Είμαστε πολύ δεμένοι, ευχαριστώ πολύ όλους για αυτό. Στην Ισπανία μαζεύτηκαν όλοι μαζί για να δουν το ματς. Ήταν ένας τρόπος να βρεθώ ξανά με την οικογένειά μου για τη μητέρα μου. Η αδερφή μου υποφέρει, νιώθω ότι είμαστε μαζί αυτή τη στιγμή.
Η μητέρα μου ήταν η προσωποποίηση της χαράς και της ευτυχίας. Σήμερα ήταν μια χαρούμενη στιγμή για εμένα, όλη η οικογένεια είμαστε ενωμένοι και θέλουμε να νιώθουμε τη χαρά που αντιπροσώπευε η μητέρα μου»
Για το πρώτο γκολ που πέτυχε με τη φανέλα του Ολυμπιακού: «Όλη η οικογένεια το ήξερε, το περίμεναν ότι θα σκοράρω. Είναι η πρώτη μου φορά στην έδρα μας, πεθαίνω από ανυπομονησία».
Για την αφιέρωση των συμπαικτών: «Είναι πολύ καλοί μου φίλοι, όταν είδα τη φωτογραφία συγκινήθηκα. Είναι ένα μέρος της οικογένειάς μου, τους ευχαριστώ πολύ που νοιάζονται», είπε ο Σέρτζι Κανός.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

