Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα... πυρά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ μετά την Τρίπολη - "Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση"
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-15 10:35:00

Νέα... πυρά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ μετά την Τρίπολη - "Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση"

Sportdog Team
Νέα... πυρά από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ μετά την Τρίπολη - "Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το σύνολο του Λουτσέσκου χάνει βαθμούς στα τελευταία λεπτά των παιχνιδιών.

Φιλώτας Πέλλιος: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά μιλώντας για την αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ και την αλλαγή εικόνας στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων που δεν του έχουν επιτρέψει να φύγει νικητής από τέσσερις αναμετρήσεις, το οποίο μεταφράζεται σε οκτώ βαθμούς.

«Δεν υπάρχει εξήγηση, σε τέσσερα παιχνίδια έγινε το ίδιο πράγμα. Όταν πας κάπου και είσαι προπονητής ή έμπειρος παίκτης και συμβαίνει αυτό, θα στείλεις τη μπάλα στα... κάγκελα, θα κάνεις τον κουτσό, θα πρέπει να σκεφτεί κάποιος το πως θα συμπεριφερθεί η ομάδα με ορισμένους παίκτες να έχουν την ευθύνη. Αν ο ΠΑΟΚ είχε τους 8 βαθμούς που έχασε στα τελευταία λεπτά, θα ήταν πρώτος.

Στο τελευταίο τρίλεπτο έχεις κλειστεί στην εστία σου, θα βρεις κάτι να κάνεις κάτι για να διακόψεις τον ρυθμό του αντιπάλου, κάτι θα πρέπει να βρει και ο ίδιος ο προπονητής για να επαναφέρει την προσοχή των παικτών», είπε ο Φιλώτας Πέλλιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κίνηση Ομπράντοβιτς... άναψε φωτιές στον ΠΑΟ - Σενάριο επιστροφής, τα "σκάει" ο Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags