Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Χόρντουρ Μάγκνουσον: Αλλάζει τον Παναθηναϊκό η επιστροφή Μάγκνουσον - Ο ειδικός ρόλος που του έχει ο Ιβάν
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-15 19:07:00

Αλλάζει τον Παναθηναϊκό η επιστροφή Μάγκνουσον - Ο ειδικός ρόλος που του έχει ο Ιβάν

Αλλάζει τον Παναθηναϊκό η επιστροφή Μάγκνουσον - Ο ειδικός ρόλος που του έχει ο Ιβάν

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έλειψε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και αρκετοί, που είχαν ίσως ενδοιασμούς για το πόσο καλός ήταν, καταλάβαν κάτι μεγαλύτερο. Το πόσο σημαντικός στην πράξη είναι για τον Παναθηναϊκό του Γιοβάνοβιτς.

Παναθηναϊκός - Χόρντουρ Μάγκνουσον: Με πρωινή προπόνηση στο "Γ. Καλαφάτης" συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο ματς με τον Βόλο στη Λεωφόρο.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ανάπτυξη παιχνιδιού και πρέσινγκ, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ο Μάγκνουσον προπονήθηκε ξανά κανονικά, θέτοντας έτσι τον εαυτό του στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός έλειψε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα και αρκετοί, που είχαν ίσως ενδοιασμούς για το πόσο καλός ήταν, καταλάβαν κάτι μεγαλύτερο. Το πόσο σημαντικός στην πράξη είναι. Με την παρουσία του στην ενδεκάδα ο Μάγκνουσον αλλάζει τον Παναθηναϊκό σε επίπεδο ανάπτυξης, όντας από τους βασικούς πυλώνες στη δόμηση του παιχνιδιού από την άμυνα. Σε μία περίοδο, μάλιστα, που ο Ρούμπεν Πέρεθ δεν περνά και τις καλύτερές του ημέρες.

Υπενθυμίζεται, πως όταν ο Μάγκνουσον αγωνίζεται, σε φάση επίθεσης/ανάπτυξης καλύπτει τη θέση του Χουάνκαρ πιο κοντά στο αριστερό άκρο της άμυνας. Αυτόματα, αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Ισπανό να παίζει πιο ψηλά, ουσιαστικά σε θέση ακραίου όταν η ομάδα επιτίθεται, με τον αριστερό εξτρέμ αντίστοιχα να πλησιάζει πιο κοντά στον βασικό φορ για περαιτέρω απειλή κοντά στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags