Facebook Pixel Ανακοίνωση NOVA: Εξηγήσεις για VAR - Απάντηση στον ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-15 17:09:00

Απάντηση NOVA στην ανακοίνωση ΠΑΟΚ - Εξηγήσεις για τις κάμερες και το VAR

Sportdog Team
Απάντηση NOVA στην ανακοίνωση ΠΑΟΚ - Εξηγήσεις για τις κάμερες και το VAR

Στον Δικέφαλο ήταν έξαλλοι σχετικά με το οφσάιντ που δεν είδαμε στα highlights από την αναμέτρηση της Δευτέρας.
 

Οργή στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την επίμαχη φάση του 2-2 στην Τρίπολη κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος και πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στη φάση της ισοφάρισης του Αστέρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, στο ξεκίνημά της, υπάρχει οφσάιντ τη στιγμή που γίνεται το πρώτο σουτ εκτός περιοχής που αποκρούει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς. Ο παίκτης των γηπεδούχων που διεκδικεί και παίρνει την μπάλα μετά την επέμβαση του Σέρβου τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Σίτο, είναι σε ξεκάθαρη θέση οφσάιντ, κάτι που τόσο αρχικά ο επόπτης αλλά και στην αίθουσα του VAR δεν είδαν ποτέ.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ μίλησε για στημένη απόφαση των VAR Αθανάσιου Τζήλου και του AVAR Κωνσταντίνου Καλαμπόκη όπως και του βοηθού Σινιοράκη να μην υποδείξει εξαρχής το ξεκάθαρο οφσάιντ! Παράλληλα, ζήτησαν δημόσια εξήγηση απο την συνδρομητική τηλεόραση, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως: «Απαιτούμε και δημόσια εξήγηση απο τη NOVA πως αποκρύφθηκε αυτό το ριπλέι τόσο από την απευθείας μετάδοση, όσο και από την επιλογή των αμφισβητούμενων φάσεων...».

Από την πλευρά της, η NOVA επανήλθε με νέο video στο επίσημο κανάλι της, όπου και συμπεριλαμβάνει την επίμαχη φάση από το ξεκίνημά της, ενώ σε σχετική απάντησή της αναφέρει:

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, τα replay που προβλήθηκαν επικεντρώθηκαν στο γκολ και στις διαμαρτυρίες των ποδοσφαιριστών για επιθετικό φάουλ. To στιγμιότυπο από το ξεκίνημά του, αναρτήθηκε στο novasports.gr, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και έχει ήδη προστεθεί στα highlights. Ο τηλεοπτικός πάροχος δεν συνδέεται σε καμία περίπτωση με τις αποφάσεις του διαιτητικού επιτελείου, το οποίο μέσω VAR  έχει ανεμπόδιστη πρόσβαση στο σύνολο των καμερών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags