Στην κατάθεση έφεσης -όπως αναμενόταν- κατά της πρωτόδικης απόφασης για το ματς με τον Ατρόμητο, προχώρησε το πρωί της Πέμπτης (16/2) η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Στο φινάλε της προθεσμίας που είχε στη διάθεση της, η Ένωση κατέθεσε την ένσταση για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, που σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, θα πρέπει να γίνει κανονικά, καθώς η υπαιτιότητα κρίθηκε πως αφορά στο δήμο Περιστερίου.

Βέβαια, μετά από τις δηλώσεις που έκανε χθες ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, στο sdna.gr, τα πράγματα αλλάζουν άρδην, καθώς τόνισε ότι το γήπεδο δεν έχει καμία σχέση με τον δήμο, αλλά έχει παραχωρηθεί στον Ατρόμητο.

«Όχι, δεν έχουμε καμία σχέση. Το γήπεδο έχει παραχωρηθεί στον Ατρόμητο», ήταν η δήλωση του κ. Παχατουρίδη επί του θέματος, ενώ απαντώντας σε ερώτηση αν 24 ώρες πριν τους αγώνες, ο δήμος είναι αρμόδιος να παραδώσει το γήπεδο, ήταν ξεκάθαρος.

«Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο, εμείς δεν παραδίδουμε κανένα γήπεδο στον Ατρόμητο» επισήμανε ο επί σειρά ετών δήμαρχος Περιστερίου.

Στην ΑΕΚ δεν επιθυμούν να προβάλλουν τα στοιχεία που έχουν καταθέσει για να αποδείξουν το δίκαιο του αιτήματος τους, καθώς κρίνουν πως υπάρχει όφελος εάν ανοίξουν δημόσια τα χαρτιά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα καλά με... τα δοκάρια στο Περιστέρι - Έγινε αυτοψία και νέες μετρήσεις - Ρεπορτάζ!