Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Στέλνουν" συμπατριώτη του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-17 00:05:00

"Στέλνουν" συμπατριώτη του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Στέλνουν" συμπατριώτη του Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 19χρονος Κολομβιανός στόπερ, Κέβιν Μαντίγια, παίκτης της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε φέρεται να έχει απασχολήσει μεταγραφικά την ομάδα του Ολυμπιακού.

 

Ο Μαντίγια εμφανίζεται από τους Κολομβιανούς ως ένας παίκτης που ξέρει καλά ο Χάμες Ροντρίγκες! Μάλιστα, δημοσιογράφος από την Κολομβία ανέφερε πως ο νεαρός στόπερ έχει αξία 2.2 εκατ. ευρώ και εφόσον ο Ολυμπιακός καταλήξει πως θα κάνει κίνηση για αυτόν θα αξιοποιήσει την παρουσία του Χάμες για να πετύχει ένα deal. Ο ίδιος ο Σιέρα είχε μεταδώσει πως η Σάντα Φε απέρριψε πριν από λίγες ημέρες πρόταση 2.2 εκατ. ευρώ για τον παίκτη από ομάδα στην Ελλάδα, χωρίς να αναφέρει όμως ποια.

Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος της ομάδας του νεαρού στόπερ μίλησει για κρούσεις από τη Βραζιλία με ποσά άνω των 2.2 εκατ. ευρώ και τόνισε πως η ομάδα δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση για τον νεαρό στόπερ. «Μπορεί διαμεσολαβητές ή μάνατζερ να εμφανίζονται αναφέροντας ομάδες αλλά εμείς δεν έχουμε λάβει καμία προσφορά / πρόταση για τον παίκτη», είπε στον δημοσιογράφο Κάρλος Αντόνιο Βέλεζ.

Ο 19χρονος Μαντίγια έχει ύψος 1.85 μέτρα και αγωνίζεται στόπερ. Έχει φέτος 25 ματς με 1 ασίστ και ανήκει στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε. Απ' όσα προκύπτουν από την Κολομβία είναι πιθανόν να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό και εκείνος να έχει «τσεκάρει» την περίπτωσή του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags