Τσούμπα Άκπομ: Σε τρομερή κατάσταση είναι ο Βρετανός επιθετικός της Μίντλεσμπρο μιας και από το ξεκίνημα της σεζόν, έχοντας σκοράρει 18 φορές σε 27 εμφανίσεις κάτι που τον έκανε να κατακτήσει το βραβείο του καλύτερου παίκτη της hampionship για τον μήνα Ιανουάριο.
Ο Τσούμπα Άκπομ, που με τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 131 παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, σκοράροντας 29 φορές, έχει γίνει κομβικός παίκτης για τη Μίντλεσμπρο που πλέον κυνηγάει την άνοδο στην Premier League μιας και είναι στην τρίτη θέση, 7 βαθμούς πίσω από τη δεύτερη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ολυμπιακός-ΠΑΟ για Έλληνα γκαρντ - "Ηγέτης, παίζει με το μυαλό" - Κλείνει μεταγραφή στο F8 Κυπέλλου!
Nice collection, @cakpom ????????
For the second time this season, Chuba Akpom is your PFA @VertuMotors Championship Fans’ Player of the Month - this time for January. ???? #UTB pic.twitter.com/0Lby3sauRT — Professional Footballers’ Association (@PFA) February 17, 2023
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο
