Ουσεϊνού Μπα: Για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού, μετά από απουσία 3,5 μηνών, αλλά και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μίλησε στην κάμερα της Cosmote ο Αφρικανός στόπερ των Ερυθρόλευκων.
Για την επιστροφή του στη "δράση" μετά από σχεδόν 3,5 μήνες:
"Νιώθω πάρα πολύ ωραία. Είμαι πολύ χαρούμενος. Πραγματικά είχα πολύ καιρό να παίξω. Δούλεψα πολύ και προσπάθησα πολύ για την επιστροφή μου. Πλέον είμαι έτοιμος να βοηθήσω και αισθάνομαι πολύ καλά με αυτό".
Για το ματς με τη Λαμία:
"Πιστεύω θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς και φυσικά πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε προετοιμαστεί για αυτό και όλοι μας γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι. Θα πάμε, λοιπόν, εκεί για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".
Για το αν υπάρχει στο μυαλό του από τώρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:
"Πρέπει να παίρνουμε τα παιχνίδια ένα ένα και αυτό που προηγείται είναι αυτό με τη Λαμία. Αυτή τη στιγμή αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο παρά μόνο πως θα πάρουμε αυτούς τους τρεις βαθμούς", είπε ο Ουσεϊνού Μπα.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο

