Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μαρσέλο: Ανατροπή με "τελειωμένο" στο Λιμάνι - 11αδα με απόφαση Μίτσελ - Έκπληξη με τη νέα ομάδα του Μαρσέλο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-18 10:00:00

Ανατροπή με "τελειωμένο" στο Λιμάνι - 11αδα με απόφαση Μίτσελ - Έκπληξη με τη νέα ομάδα του Μαρσέλο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ανατροπή με "τελειωμένο" στο Λιμάνι - 11αδα με απόφαση Μίτσελ - Έκπληξη με τη νέα ομάδα του Μαρσέλο!

Ποιος ετοιμάζεται για τα ντέρμπι και ποιος επιστρέφει από την καραντίνα. Ο Βραζιλιάνος σταρ ετοιμάζεται για άλλες Πολιτείες εκτός Ευρώπης και οι Πειραιώτες ετοιμάζονται για αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα και... δεύτερες ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος δεν υπολογίζονταν.

Το 6-1 επί του Παναιτωλικού χάρισε χαμόγελα μετά από καιρό στον Μίτσελ, ενώ πέρα από τη νίκη του Ολυμπιακού ο Ισπανός τεχνικός είδε παίκτες όπως ο Μπα, ο Βαλμπουενά και ο Κανός να φωνάζουν "παρών".

Η επόμενη... επιστροφή στα πλάνα του Μίτσελ μάλλον θα είναι αυτή του Σισέ, ο οποίος παρέμεινε στην ομάδα αφού ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πουλήσει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη στιγμή που έμεινε στο Λιμάνι, ο Σενεγαλέζος θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο υπόλοιπο της σεζόν.


Ο Σισέ είναι υποψήφιος να μπει στην αποστολή ακόμα και για το προσεχές παιχνίδι με τη Λαμία, ωστόσο ακόμα κι αν δεν συμβεί αυτό, πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί σε κάποιο από τα επόμενα ματς. Άλλωστε, οι επιλογές στο κέντρο της άμυνας είναι μετρημένες και το πρόβλημα τραυματισμού του Ρέτσου δημιούργησε ακόμα ένα κενό.

Ο Μίτσελ αναμένεται να χρησιμοποιήσει ξανά ως βασικό τον Ραμόν, ο οποίος έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα κόντρα στον Παναιτωλικό. Το πρώτο δείγμα του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ ήταν άκρως θετικό και οι άνθρωποι του συλλόγου θεωρούν ότι έχει όλα τα εχέγγυα να πάρει τη θέση του Ρέαμπτσιουκ στη βασική ενδεκάδα.

Ο Ολυμπιακός αναζητούσε ούτως ή άλλως έναν παίκτη που θα έδινε ανάσες στον Μολδαβό, ο οποίος αγωνίζεται σχεδόν ανελλιπώς εδώ και δύο χρόνια. Οι Ερυθρόλευκοι αισιοδοξούν ότι στο πρόσωπο του Ραμόν βρήκαν έναν μπακ ικανό όχι μόνο να δημιουργήσει εξαιρετικό δίδυμο με τον Ρέαμπτσιουκ αλλά και να τον κοντράρει στα ίσια για τη φανέλα του βασικού.

Φήμες ότι "τελειώνει" ο Μαρσέλο

Μιάς και αναφέραμε τους Ρέαμπτσιουκ και Ραμόν, μάλλον κανείς δεν περίμενε στην αρχή της σεζόν ότι ο Μαρσέλο δεν θα αποτελούσε τον βασικό αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες και ο Μίτσελ όπως σας έχουμε ενημερώσει εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα, δεν τον υπολόγισε. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό ο 34χρονος σούπερ σταρ να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα σύντομα!

Από χθες διέρρευσε η πληροφορία πως έχει φέρει ήδη πρόταση, που ικανοποιεί τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα και από μένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί το deal. Μάλιστα, αρχικά κυκλοφόρησε πως είναι πιθανό να συνεχίσει στην Αλ Νασρ την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως ακόμα δεν έχει «κλειδώσει».

Την ίδια, στη μανατζερική πιάτσα ακούγεται πολύ έντονα ότι ο Μαρσέλο θα συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ, όπου το πρωτάθλημα ξεκινά στις 25 Φεβρουαρίου και εδώ και μέρες βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις με ομάδα του MLS.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πάγωσαν" με τα κιλά του Μαρσέλο στου Ρέντη - "Πέφτουν" τρελά λεφτά στον ΠΑΟΚ - Φεύγει ο Λιβάι!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags