Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φτάνει με Φωτιάδες και Σιδηρόπουλους - Θα το σφύριζε και ο Μπέος - Η Πράσινη ομαδάρα επέστρεψε!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-18 23:30:00

Φτάνει με Φωτιάδες και Σιδηρόπουλους - Θα το σφύριζε και ο Μπέος - Η Πράσινη ομαδάρα επέστρεψε!

Φτάνει με Φωτιάδες και Σιδηρόπουλους - Θα το σφύριζε και ο Μπέος - Η Πράσινη ομαδάρα επέστρεψε!

Οι επικίνδυνοι για το άθλημα και το ντέρμπι ορόσημο με Ολυμπιακό. Οι Πράσινοι... νίκησαν και τη διαιτησία απέναντι στον Βόλο παίζοντας επιτέλους πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και τώρα ετοιμάζονται να στείλουν ξανά διπλό μήνυμα μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης. Γράφει ο Χρήστος Δημόπουλος.

Παναθηναϊκός: Επιτέλους ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΡΑ. Οι Πράσινοι για πρώτη φορά το 2023 θύμισαν την ομαδάρα που από τον περασμένο Φεβρουάριο συμπαρέσυρε τους πάντες και τα πάντα στο διάβα της, πετυχαίνοντας δύο γκολ αντί για τέσσερα-πέντε στη Λεωφόρο απέναντι στον Βόλο. Το σημαντικότερο φυσικά δεν ήταν το αποτέλεσμα, αλλά η φοβερή εικόνα που κατέθεσε στο χορτάρι η ομάδα.

Οι τελικές σταμάτησαν στις 33(!), εξαιρετική κυκλοφορία και εναλλαγές της μπάλας, απίθανος Παλάσιος, "πνίξιμο" στον αντίπαλο με συνεχείς ανακτήσεις και ταυτόχρονα, μηδέν φάσεις στην εστία του Μπρινιόλι. Μπαίνοντας στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς, ενόψει του "αιώνιου" ντέρμπι στο Φάληρο και ακόμη περισσότερο ενόψει των πλέι οφ που θα βγάλουν πρωταθλητή, το Τριφύλλι δείχνει να ανακτά τη φόρμα του. Για να το πούμε αυτό με σιγουριά θα πρέπει βέβαια οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς να έχουν ανάλογες εμφανίσεις και στη συνέχεια, όμως το δείγμα με τον Βόλο ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό.

Πάμε τώρα και στα... παρατράγουδα. Θα το πούμε απλά. Οι Φωτιάδες και οι Σιδηρόπουλοι όχι απλά δεν κάνουν, αλλά είναι επικίνδυνοι για το άθλημα. Το ότι κρατούν σφυρίχτρα και κάθονται στο VAR, συνιστά την απόλυτη αποτυχία όσων τους επιλέγουν και τους ορίζουν κιόλας. Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Παλάσιος στο πρώτο ημίχρονο θα το έδινε και ο Αχιλλέας Μπέος. Ωστόσο αυτοί οι δύο άνθρωποι επέλεξαν να "βιάσουν" κάθε λογική, αποδεικνύοντας στην καλύτερη πως... δεν κάνουν. Μην πούμε δηλαδή τίποτα χειρότερα για "αποστολές" και τα λοιπά. Το κλείνουμε εδώ.

Το επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μπορεί να εξελιχθεί σε ορόσημο στη σεζόν. Αν ο Παναθηναϊκός περάσει με διπλό από εκεί, τότε θα έχει διώξει ακόμα πιο μακριά του τους Ερυθρόλευκους, ενώ θα δώσει και στην ΑΕΚ να καταλάβει ποιος είναι το πραγματικό αφεντικό. Κι αυτό θα το κάνει, την ίδια ώρα που η Ένωση καταθέτει ενστάσεις, εφέσεις και μετράει του πόντους στα δοκάρια...

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο καλύτερος ΠΑΟ της χρονιάς - Απρόβλεπτος με Μαντσίνι, Παλάσιος - Απαντήσεις από Κουρμπέλη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags