Facebook Pixel Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα: Φουλ του "Χ" στην Τρίπολη - Μοιράστηκαν βαθμούς Αστέρας και ΠΑΣ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-18 22:02:00

Φουλ του "Χ" στην Τρίπολη - Μοιράστηκαν βαθμούς Αστέρας και ΠΑΣ!

Sportdog Team
Φουλ του "Χ" στην Τρίπολη - Μοιράστηκαν βαθμούς Αστέρας και ΠΑΣ!

Αστέρας και ΠΑΣ έμειναν στο 1-1, με τους Αρκάδες να μένουν για δέκατο σερί εντός έδρας ματς αήττητοι και οι Ηπειρώτες να έχουν μόλις μία ήττα στον δεύτερο γύρο.

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν στην Τρίπολη Αστέρας και ΠΑΣ σε μία αναμέτρηση που τα πάντα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο με τον Ριέρα να βάζει μπροστά με το... καλησπέρα τους Αρκάδες και τον σπεσιαλίστα και άχαστο στα πέναλτι Εραμούσπε να ισοφαρίζει σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Αντίο... πλέι οφ οριστικά είπε απόψε ο Αστέρας Τρίπολης μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τους Αρκάδες - αν και προηγήθηκαν μόλις στο 2' με το γκολ-φάουλ του Ριέρα - να μην μπορούν να πάρουν το τρίποντο που θα διατηρούσε «ζωντανές» της ήδη λιγοστές ελπίδες τους για είσοδο στην προνομιούχο εξάδα.

Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΣ συνέχισε το εντυπωσιακό ντεμαράζ κερδισμένων βαθμών στον δεύτερο γύρο, μένοντας όρθιος σε μία ακόμα δύσκολη έδρα και έφτασε μάλιστα τα πέντε σερί εκτός έδρας αήττητα παιχνίδια (σ.σ. τέσσερις ισοπαλίες και μία νίκη). 

Γενικώς τα πάντα έγιναν στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης στην Τρίπολη σε ένα παιχνίδι που ξεκίνησε δυνατά και με γκολ και ολοκληρώθηκε χωρίς ρυθμό και με ελάχιστες φάσεις. Οι Αρκάδες μετά το γκολ «εξαφανίστηκαν» από το παιχνίδι, ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ο καλά στημένος αμυντικά ΠΑΣ δεν τους έδωσε τους διαδρόμους και τους χώρους που έψαχναν. 

Η ομάδα του Θανάση Στάικου παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ βρήκε τον τρόπο να ψάξει το γκολ και το βρήκε με το πέναλτι του Εραμούσπε (έφτασε τα 8 γκολ είναι πρώτος σκόρερ) στο 37' μετά την ανατροπή του Τζίμα από τον Καρμόνα. 

Γενικώς οι Γιαννιώτες είχαν πολύ καλή παρουσία στα πρώτα 60 λεπτά του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, φάσεις όσο κι αν έψαχνε κανείς δύσκολα θα έβρισκε με τους Αρκάδες να έχουν στο 90' την ευκαιρία να «κλέψουν» το παιχνίδι με τον νεαρό Ζγουλή να μην μπορεί από πλάγιο τετ α τετ να νικήσει τον Τσιντώτα. 

Αυτή ήταν η 12η φετινή ισοπαλία για τον Αστέρα στο πρωτάθλημα με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να φτάνει τους 24 βαθμούς παραμένοντας στην 8η θέση με τους Γιαννιώτες να έχουν 22 και να βρίσκονται στην 11η.

Οι συνθέσεις: 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Τασουλής, Σανταφέ (46’ Αλάγκμπε), Ιγκλέσιας (46’ Μουνάφο), Ριέρα (71’ Λέο Τιλίκα), Κρεσπί, Σίτο (85’ Ζουγλής), Μπαράλες (70’ Κωστέας).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Σόρια, Παντελάκης (21’ λ.τρ. Μπακαδήμας), Εραμούσπε, Πήλιος, Τζίμας, Καραχάλιος, Τζίνο, Ριένστρα (65’ Νίνης), Μπάλαν, Μορέιρα (89’ Φοφανά).

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags