Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δύο λόγοι για να... πανηγυρίζει ο Μίτσελ - Κυρίαρχος ο Σαμασέκου - Δεν έφερε Μαρσέλο, αλλά καλύτερο!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-19 19:08:00

Δύο λόγοι για να... πανηγυρίζει ο Μίτσελ - Κυρίαρχος ο Σαμασέκου - Δεν έφερε Μαρσέλο, αλλά καλύτερο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Δύο λόγοι για να... πανηγυρίζει ο Μίτσελ - Κυρίαρχος ο Σαμασέκου - Δεν έφερε Μαρσέλο, αλλά καλύτερο!

Οι απουσίες ενόψει ΠΑΟ και οι παίκτες που... κουβαλούν την ομάδα. Στο Λιμάνι μπορούν να νιώθουν ικανοποιημένοι τόσο για τη νέα νίκη με το εντυπωσιακό 3-0 στη Λαμία όσο και για τις σωστές μεταγραφές που έκαναν τον Ιανουάριο.

Το σύνολο του Μίτσελ, μετά από την εξάρα ενάντια στον Παναιτωλικό, διέλυσε και την Λαμία, εκτός έδρας, με 3-0! Ο Ισπανός τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει δει την ομάδα του να έχει πετύχει στα δύο τελευταία ματς του πρωταθλήματος 9 γκολ, κάτι που αποτελεί μια αρκετά καλή βάση ενόψει του ντέρμπι με τον φορμαρισμένο, εσχάτως, Παναθηναϊκό.

Πλέον, ο Ολυμπιακός είναι στην τρίτη θέση με 49 πόντους και βρίσκεται στο -5 από τους πρωτοπόρους πράσινους, τους οποίους αντιμετωπίζουν στις 25 Φεβρουαρίου στις 20:30.

Όλοι στον Ολυμπιακό ήξεραν πως δεν χωρούσε γκέλα στο σημερινό ματς και φρόντισαν να πετύχουν τρία γκολ και να έχουν και τρία δοκάρια σε μια άνετη νίκη. Πιο πολύ απασχολεί τον Μίτσελ το τι θα γίνει με τους  Γκάρι και Σωκράτη που αποχώρησαν τραυματίες, παρά για το 3-0 με την Λαμία. Ειδικά ο Σωκράτης είναι αναντικατάστατος εδώ και καιρό στα ερυθρόλευκα πλάνα, με τον Ρέτσο να είναι στα πιτς και τον Σισέ να μην υπολογίζεται καθόλου.

Σχετικά με τους διακριθέντες της αναμέτρησης δεν γίνεται να μην σταθούμε στον Σεντρίκ Μπακαμπού, ο οποίος σκόραρε σε ένα ακόμη ματς και πλέον έχει φτάσει τα 11 γκολ στο πρωτάθλημα και πάει ολοταχώς για πρώτος σκόρερ της Λίγκας. Είναι πραγματικά τρομερή η επαφή που έχει για τα δίχτυα και ο Μίτσελ είναι τυχερός που έχει τόσο αυτόν όσο και τον Ελ Αραμπί, ο οποίος ήρθε από τον πάγκο και έδωσε ασίστ.

Από εκεί και πέρα έδωσε απαντήσεις ο Ντιαντιέ Σαμασέκου, ο οποίος παρότι είχε βάλει το αυτογκόλ με την ΑΕΚ που του κόστισε ψυχολογικά, ήταν κυρίαρχος στον άξονα σήμερα και σίγουρα το γκολ που έβαλε του έδωσε πολύτιμη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Ενδιαφέροντα στοιχεία έβγαλε στο ερυθρόλευκο παιχνίδι και ο Ραμόν που δείχνει ότι δεν ήταν μια τυχαία προσθήκη και έχει να δώσει πολλά στο μέλλον για τον Ολυμπιακό, ενώ ξεχώρισε για ακόμη ένα ματς ο Κανός, ο οποίος δείχνει ότι θα εξελιχθεί στην καλύτερη ερυθρόλευκη, χειμερινή προσθήκη, μαζί φυσικά με τον Ρόντινέι που ήρθε πρώτος και έχει... παλιώσει. Οι κινήσεις του Γενάρη προφανώς και δείχνουν ότι το σκάουτινγκ, αποδίδει ορισμένες φορές καλύτερα από τις πανάκριβες προσθήκες μεγάλων ονομάτων, όπως ήταν οι Μαρσέλο και Σίμε Βρσάλικο.

Μένει να δούμε και πως θα διαχειριστεί ο Μίτσελ το ρόστερ του ενόψει του... τελικού με τους πράσινους!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλο κέρδος από τον… Τιτανικό Μαρσέλο - Νο2 στον κόσμο ο Βρσάλικο - "Έφαγε" Κουέβας ο Λάζαρος!

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags