Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Βρήκε τον "box to box" που έψαχνε ο Γιοβάνοβιτς - Αλλάζει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-20 09:27:00

Βρήκε τον "box to box" που έψαχνε ο Γιοβάνοβιτς - Αλλάζει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
Βρήκε τον "box to box" που έψαχνε ο Γιοβάνοβιτς - Αλλάζει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού!

Ο Σέρβος τεχνικός βρήκε στο πρόσωπο ενός συγκεκριμένου παίκτη τον "all around" χαφ που έψαχνε και που δίνει άλλη δυναμική πλέον στο Τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Την τρίτη σερί νίκη του πανηγύρισε κόντρα στον Βόλο ο Παναθηναϊκός, δείχνοντας να "ξυπνάει" για τα καλά μετά από ένα κάκιστο σερί τον Ιανουάριο, που του στοίχισε αρχικά την πρώτη θέση από την ΑΕΚ.

Πλέον, μετά την ήττα της Ένωσης στην Τούμπα, οι Πράσινοι βρίσκονται και πάλι στην κορυφή, ό,τι και να γίνει στο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο που εκκρεμεί, έχοντας αναδείξει διάφορους πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του.

Στην τελευταία τριάδα αγώνων ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον αρχηγό του, Δημήτρη Κουρμπέλη, να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή του (μετά την αποβολή στην Τρίπολη) και να είναι καταλυτικός στο παιχνίδι του Τριφυλλιού.

 

Ο Κουρμπέλης ήταν εκπληκτικός στο "διπλό" επί του Άρη, ενώ απέναντι στον Βόλο πέτυχε το πρώτο γκολ της ομάδας του, ανοίγοντας τον δρόμο για το τρίποντο, κάνοντας παράλληλα όλες τις δουλειές στην μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει και η "Sportday", ο Γιοβάνοβιτς βρήκε στο πρόσωπο του διεθνούς χαφ έναν σύγχρονο "box to box", που μπορεί να προσφέρει σε πολλά πράγματα μέσα στο παιχνίδι, να φτιάξει ματς (όπως έχει κάνει πολλές φορές με τρομερές μπαλιές στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας), αλλά και να σκοράρει.

Την άνοδο του Κουρμπέλη ακολουθεί και ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, που δείχνει να "αφυπνίζεται" παρότι δεν κατάφερε να σκοράρει με τον Βόλο, στέλνοντας δύο φορές την μπάλα στο δοκάρι. Το φορμάρισμα του Αργεντινού είναι βέβαιο ότι μόνο καλά πράγματα μπορεί να φέρει στο Τριφύλλι από εδώ και περά, εν όψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος και των πλέι οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Βαρούχας για τις "κόκκινες" της ΑΕΚ - "Χαρίστηκε στον Ολιβέιρα" - Διαφώνησε με ΠΑΟ (Vid)
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags