Facebook Pixel Ντιαντιέ Σαμασέκου: "Φτιάχτηκε" ο Σαμασέκου με το γκολ στη Λαμία - Ατάκες για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-20 23:33:00

"Φτιάχτηκε" ο Σαμασέκου με το γκολ στη Λαμία - Ατάκες για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Φτιάχτηκε" ο Σαμασέκου με το γκολ στη Λαμία - Ατάκες για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο μέσος του Ολυμπιακού βρήκε δίχτυα στον αγώνα κόντρα στην Λαμία και μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV τόσο για την αντίδραση των συμπαικτών του, όσο και για το επερχόμενο ντέρμπι με τους Πράσινους στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ντιαντιέ Σαμασέκου: Από τους πρωταγωνιστές του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμία ήταν ο νεαρός μέσος, που βρήκε δίχτυα, με τον ίδιο μετά τον αγώνα να μιλάει στο Olympiacos TV και να αναφέρεται τόσο στην αντίδραση των συμπαικτών του μετά το γκολ, όσο και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

"Θέλω να συγχαρώ όλους μου τους συμπαίκτες, ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ήρθαμε σε αυτό το παιχνίδι με σκοπό να το κερδίσουμε. Το κερδίσαμε με τρία γκολ, είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι' αυτό. Χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για τις επόμενες νίκες".

Για το τι είπαν οι συμπαίκτες του μετά το γκολ: "Ήταν ένα αστείο που επικρατούσε όλη την εβδομάδα μου έλεγαν ότι θα σκοράρω σε αυτό το παιχνίδι. Όταν έγινε, είπα ότι θα νικήσουμε, ήταν σαν μια στο εκατομμύριο να συμβεί αυτό που είχαν προβλέψει. Μου είχε λείψει αυτό το συναίσθημα και ελπίζω να πετύχω κι άλλα".

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Είναι ακόμη νωρίς, γιατί μόλις βγήκα από αυτό το παιχνίδι. Ανυπομονούμε για την επόμενη εβδομάδα, σημαντικό να γίνει καλή προετοιμασία. Θέλουμε να νικήσουμε, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι", είπε ο Ντιαντιέ Σαμασέκου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στην Τούμπα: "Ντου ΑΕΚ στον διαιτητή, χτυπούσαν πόρτες και... - Φώναξε την αστυνομία ο ΠΑΟΚ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags