Facebook Pixel Super League: Το "υπερόπλο" Γιοβάνοβιτς για Καραϊσκάκη - "Πίεση" σε Μίτσελ για ΠΑΟ - Έμεινε στη... μεζούρα η ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-20 21:30:00

Το "υπερόπλο" Γιοβάνοβιτς στο Φάληρο - Πίεση σε Μίτσελ για ΠΑΟ - Φαβορί για τίτλο από τώρα ο ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Το "υπερόπλο" Γιοβάνοβιτς στο Φάληρο - Πίεση σε Μίτσελ για ΠΑΟ - Φαβορί για τίτλο από τώρα ο ΠΑΟΚ

Το μεγάλο λάθος της ΑΕΚ που έχει μείνει ακόμα στη... μεζούρα! Όλοι οι διεκδικητές του τίτλου είδαν να κυλάει μια ακόμη αγωνιστική και έχουμε κερδισμένους και χαμένους!

Οι διεκδικητές του τίτλου είδαν μια ακόμη αγωνιστική να κυλάει και αναμφίβολα ο μεγάλος της νικητής ήταν ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μπόρεσε και κέρδισε το ντέρμπι της αγωνιστικής ενάντια στην ΑΕΚ, μειώνοντας κατά 3 τους βαθμούς που έχει διαφορά από την Ένωση και συνεχίζει να δείχνει πως απειλεί και Παναθηναϊκό, αλλά και Ολυμπιακό!

Ξεκινώντας από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, θα λέγαμε πως στους πράσινους όλα έχουν αρχίσει να... στρώνουν ξανά, ωστόσο δεν μπορεί να είναι κανόνας αυτό, μιας και περιμένουμε να δούμε και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πάντως, δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά για τους οπαδούς του τριφυλλιού, αλλά φυσικά και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, από το να βλέπει πως επιτέλους ο Σεμπαστιάν Παλάσιος είναι σε καλή κατάσταση. Ο Αργεντινός ήταν απολαυστικός ενάντια στον Βόλο, ήταν αυτός που κέρδισε την αποβολή από τον παίκτη του Βόλου, είχε και δύο δοκάρια, σε μια αναμέτρηση που δεν ήταν στα πλάνα του Γιοβάνοβιτς να ξεκινήσει, αλλά πλέον είναι μονόδρομος να πάει για βασικός ενάντια στον Ολυμπιακό! Έχει όλα τα φόντα και είναι ο πάικτης που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά σε αυτό το ματς.

Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε με τον αντίπαλο των πράσινων στο προσεχές ντέρμπι, με τον Μίτσελ να βλέπει παίκτες όπως ο Σαμασέκου και ο Κανός να κάνουν μια καλή εμφάνιση, κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να ανοίξει και το ροτέισον στα εναπομείναντα ματς.

Σίγουρα άκρως ικανοποιημένος είναι με τα 9 γκολ και τα τρία δοκάρια κόντρα σε Λαμία και Παναιτωλικό, ωστόσο εάν χάσει βαθμούς από τον Παναθηναϊκό το Σάββατο θα μείνει και άλλο πίσω στην διεκδίκηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δει αυτό το ματς ως τελικό, ειδικά από τη στιγμή που πρόκειται για εντός έδρας ματς. Εξάλλου, ενδεχόμενη ήττα θα δημιουργήσει πιθανότατα και γκρίνια για το πρόσωπο του Μίτσελ. Μένει να δούμε την εξέλιξη του αγώνα, καθώς και τις επιλογές που θα κάνει.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ ήταν αναμφίβολα ο μεγάλος νικητής. Θα λέγαμε πως ο Δικέφαλος πατάει στο... τρίπτυχο Κουλιεράκης - Κωνσταντέλιας - Λουτσέσκου. Δηλαδή ένας ελπιδοφόρος στόπερ που έσβησε τον Λιβάι Γκαρσία και έβαλε γκολ, τον νεαρό μεσοεπιθετικό που μας χάρισε την ασίστ του... αιώνα και τον προπονητή που έχει ένα ρόστερ που υποτιμούσαν άπαντες να είναι μέσα στο κόλπο για το νταμπλ. Είναι δεδομένο πως και τίποτα να μην πάρει φέτος ο ΠΑΟΚ, του χρόνου σίγουρα θα είναι από τα φαβορί, αρκεί να κρατήσει αυτούς τους 3 και έναν σταθερό κορμό.

Τέλος, αφήσαμε την ΑΕΚ, η οποία έδειξε να έχει αναλωθεί κάπως στα... εξωδικαστικά με το ματς με τον Ατρόμητο και παρότι διεκδίκησε με αξιώσεις αποτέλεσμα στην Τούμπα, η ήττα με 2-0 σκορ είναι αυτή που μένει στο τέλος. Στην τελική προσγειώνει ανώμαλα όσους έβλεπαν την ΑΕΚ το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο και είναι δεδομένο πως πλέον έχει μια έξτρα πίεση στην διεκδίκηση του τίτλου. Το μόνο βέβαιο είναι πως στην Τούμπα έδειξε μετά από καιρό ότι έχει και αυτή τρωτά σημεία, σχετικά με την μάχη του τίτλου.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεβάνς από Αλμέιδα ο Λουτσέσκου - Πιο έτοιμος για πρωταθληματισμό o ΠΑΟΚ - Καμία αλλοίωση

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags