Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Χάμες και Κωνσταντέλιας μόνο στην Ελλάδα - Κίνηση ματ Ραζβάν στα πλέι οφ - Ξεκινά από 11 μύρια η ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-21 00:03:00

Χάμες και Κωνσταντέλιας μόνο στην Ελλάδα - Κίνηση ματ Ραζβάν στα πλέι οφ - Ξεκινά από 11 μύρια η ΑΕΚ

GOALάρες by Εvaggelistis
Χάμες και Κωνσταντέλιας μόνο στην Ελλάδα - Κίνηση ματ Ραζβάν στα πλέι οφ - Ξεκινά από 11 μύρια η ΑΕΚ

Ο... στόχος των 20 εκατ. στον ΠΑΟΚ και τι ετοιμάζει ο Λουτσέσκου για τα ντέρμπι που αναμένεται να κρίνουν τον φετινό πρωταθλητή. Στην Ένωση έμαθαν ξανά για τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην Τούμπα για να δουν τον Λιβάι Γκαρσία, όμως δεν πρόκειται να βιαστούν να πουλήσουν.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Τρία μικρά παρασκηνιακά θέματα για τρεις επιθετικούς που κάνουν για διαφορετικούς λόγους το δικό τους γκελ.

KΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ:  δεν είναι υπερβολή πως για τους ξένους αποτελεί όχι μόνο τον "Νο1 προορισμό" του ελληνκού πρωταθλήματος για ...σκανάρισμα αλλά και το πιο "hot" όνομα της Super League. Ο Κωνσταντέλιας είναι ο μόνος που μπορεί να συναγωνιστεί σε... γκελ στο εξωτερικό ακόμη και τον κορυφαίο σταρ του πρωταθλήματος μας, Χάμες Ροντρίγκες. Τι λένε και οι ειδικοί/επαγγελματίες;  Πως αν κάτι του λείπει τώρα είναι το...γκολ. Εφόσον, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ τον... περιμένει ((δεν τον πουλήσει το καλοκαίρι), ώστε να το δουλέψει, να το βάλει κι αυτό στο ασύλληπτο ρεπερτόριο του, τότε ναι, θα μπορέσει να πιάσει  transfer fee πάνω από 20.000.000 ευρώ σπάζοντας κάθε ελληνικό ρεκόρ που δύσκολα μετα θα ξανακαταρριφθεί!!! Γερό να είναι το παιδί.  Ήδη έχει ενημερωθεί για την επόμενη "κορυφή" που κατακτάει και είναι η κλήση του στην Εθνική Ελλάδας από τον Πογέτ!!

ΤΑΙΣΟΝ: ο Λουτσέσκου πιστεύει πως μπορεί να εξελιχθεί ακόμη και ... game changer για τον ΠΑΟΚ - βοηθώντας ειδικά στο θέμα  του γκολ - όταν θα  έχει φτάσει στο ζητούμενο επίπεδο ετοιμότητας.  Πότε προβλέπεται αυτό; Σύμφωνα με το πλάνο του Ρουμάνου τεχνικού στα... πλέι οφ!  Για τότε και εκεί τον περιμένει και ο Βραζιλιάνος σπουδαίος επιθετικός, ερχόμενος απο τον πάγκο, ίσως αποδεχθεί... υπερόπλο.

 

ΛΙΒΑΙ ΓΚΑΡΣΙΑ: το οτι πήγαν (και) στην Τούμπα σκάουτς ξένων ομάδων για να τον δουν δεν αποτελεί είδηση. Τι συζητάνε στην πιάτσα όμως, για την περίπτωση του; Πως η ΑΕΚ για να μπει στην διαδικασία να τον πουλήσει και να έχει σημαντικό κέρδος - ετσι όπως είναι "μπλεγμένο" το ...καθεστώς του - θα πρέπει το ποσό να είναι μίνιμουμ πάνω απο 11.000.000. Προσοχή: το εν λόγω νούμερο δεν αναφέρεται τυχαία στην πιάτσα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεβάνς από Αλμέιδα ο Λουτσέσκου - Πιο έτοιμος για πρωταθληματισμό o ΠΑΟΚ - Καμία αλλοίωση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags