Facebook Pixel Ριβάλντο: Δεν το περίμενε κανείς! Σε ομάδα... έκπληξη ο γιος του Ριβάλντο (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-02-21 23:49:00

Δεν το περίμενε κανείς! Σε ομάδα... έκπληξη ο γιος του Ριβάλντο (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν το περίμενε κανείς! Σε ομάδα... έκπληξη ο γιος του Ριβάλντο (ΦΩΤΟ)

Στα χνάρια του πατέρα του θέλει να βαδίσει ο 16χρονος γιος του Βραζιλιάνου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με σύλλογο που ελάχιστοι περίμεναν.

Ριβάλντο: Νέο ξεκίνημα για τον γιο του παλαίμαχου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, που αγωνίστηκε σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, μιας και ο 16χρονος Ισακέ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την πορτογαλική Βιζέλα, στην οποία αρχικά θα αγωνίζεται στην ομάδα Κ17.

«Είμαι χαρούμενος για την ευκαιρία που δίνει η Βιζέλα στα δύο μου παιδιά. Θα είναι καλό για τον Ισακέ λόγω της δομής που έχει ο σύλλογος, λόγω της φιλίας που έχω με τον πρόεδρο και λόγω της πόλης που με υποδέχτηκε πολύ καλά. Ελπίζω να μπορούν να μάθουν. Ο Ισακέ είναι επιθετικός, του αρέσει να σκοράρει και να είναι πιο κοντά στην περιοχή. Καθώς είναι μόλις 16 ετών του λέω ότι θα βρει ακόμα τη θέση του στις προπονήσεις. Ξεκίνησα επίσης στο νούμερο εννέα, έπαιξα στα αριστερά και κατέληξα στο νούμερο 10, θέση όπου έγινα ο καλύτερος στον κόσμο», είπε ο Ριβάλντο για την εξέλιξη στην καριέρα του γιού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η ομάδα που "πολιορκεί" τον Μαρσέλο - Μεγάλη πρόταση στα χέρια του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags