Ολυμπιακός: Η μεταγραφή του Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε δεν αποτέλεσε σε καμία περίπτωση ένα «success story», μιάς και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές βγήκαν ζημιωμένες από τη συνεργασία τους.

Ο Ολυμπιακός πληρώνει ακόμα έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται και θεωρείται «βαρίδι», ο Αμερικανός άσος έχασε την ευκαιρία να δείξει πράγματα και να «αναγεννήσει» την καριέρα του που βρίσκεται σε πτώση, ενώ η Μαρσέιγ είδε έναν δανεισμό ουσιαστικά να πηγαίνει στράφι και ψάχνει άλλες λύσεις για τον διεθνή εξτρέμ.

Παρ’ όλα αυτά ο Ντε Λα Φουέντε παρέμεινε στον Ολυμπιακό γιατί δεν βρέθηκε άκρη ώστε να τερματιστεί ο δανεισμός του από τη Μαρσέιγ.

Τελευταία, ακούγεται πως η λύση για τον διεθνή εξτρέμ μπορεί να βρεθεί από τις ΗΠΑ. Στην πατρίδα του Ντε Λα Φουέντε το Πρωτάθλημα αρχίζει στις 25 Φεβρουαρίου και η μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοικτή μέχρι τις 24 Απριλίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός δεν περνά αδιάφορος στις τάξεις ομάδων του MLS και είναι πολύ πιθανό να γίνει κρούση από ΗΠΑ για την περίπτωσή του. Αυτό που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είναι να τα βρει η Μαρσέιγ με κάποια αμερικανική ομάδα για τον Ντε Λα Φουέντε προκειμένου να τερματίσει τον δανεισμό του στους Πειραιώτες και να τον στείλει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις ΗΠΑ είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Μαρσέλο μετά την αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό είναι σε… καραντίνα ο Σισέ - Τι έκανε στου Ρέντη και δεν παίζει - Το ξεκαθάρισε ο Μίτσελ!

 

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr